A+ Ervaring
Snelle en een duidelijke communicatie, scherpe prijzen en ze versturen samples als je het product toch eerst even wil zien.
Ben correct geholpen, stipte levering en goed product.
Goede bereikbaarheid. Snelle reactie zowel per telefoon als via e-mail. Heldere communicatie.
Prachtige producten.
Er wordt ook tijdig aangegeven wanneer een product tijdelijk niet...
Geen.
Advies: ga door op de ingeslagen weg!
Eelijken correct
Eerlijk
Communicatie
Zeer prettig ,wordt goed geholpen
denken mee , zoeken ook naar oplossingen als ze tegels niet op voorraad hebben . eventueel kunnen ze ook op zoek gaan naar een specifieke tegel
momenteel niet
Prima ervaring! Goede afspraak gemaakt om mooie tegels op te halen voor een hele mooie prijs. Alles goed verlopen.
Leuke niet zo standaard collectie met mooie, karakteristieke tegels. En ook mooie tegels in de aanbieding!
Snelle levering en top service!!
staat klaar voor je en denkt met je mee
geen!
Erg goed geholpen, mooie tegels en een goede prijs.
Klantvriendelijk en snel geholpen, flexibel.
Wij zijn ontzettend blij met het vakkundige advies en de superfijne communicatie van Cor. De visgraat marmervloer in de badkamer is prachtig geworden! (Helaas bleek de aannemer iets minder...
Vakkundigheid, snelle en fijne communicatie, Steengoed doet echt alles om te helpen, snelle levering.
Weinig op aan te merken! Een nieuwe telefoonlijn? (er was altijd een echo op de lijn). En wij hebben 2 bestellingen gedaan, 2x werden de doosjes drijfnat bij ons geleverd.)
Fantastisch!! Heb zeer mooie Carrara Gioia tegels in de badkamer. Het is een paleis geworden. Super hip!
Stipte levering, mooi product, vriendelijk geholpen aan de telefoon.
Ga zo door!