Paul en Janny
Alles wat een goede onderneming moet hebben: vriendelijke bediening, klantgericht, snelle service, een onverwachte maar daarom verrassende locatie. Aanbevolen!
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- geen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Top service bij Stayathome. Goed advies, erg klantvriendelijk. Wij kregen stoelen mee naar huis om thuis uit te proberen. Geweldig. Hoewel voor ons de stoelen uiteindelijk niet geschikt waren, toch veel dank voor de service van Stayathome.
Snelle levering, vriendelijk aan de telefoon.!
Fijne communicatie over tuinstoelen en zeer snel geleverd.
Fijn bedrijf, reageren snel op email en top service.
Prima, hoor!
Super ervaring met dit bedrijf
Goede prijs, nette en vriendelijke mensen. Top!
Snelle levering, goede spullen
Deze keer iets teruggestuurd na prettig telefonisch overleg omdat het thuis niet paste, snel bevestiging ontvangen van retourzending en terugboeking.
Goede verpakking, duidelijke communicatie, snelle verzending
Ok
Prima website, info over voorraad niet duidelijk
STAYATHOME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
STAYATHOME heeft de volgende resultaten bereikt:
STAYATHOME
Ravenswaaijsesteeg 18
4119 LS Ravenswaaij
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle levering, vriendelijk aan de telefoon.!
Fijne communicatie over tuinstoelen en zeer snel geleverd.
Fijn bedrijf, reageren snel op email en top service.
Prima, hoor!
Super ervaring met dit bedrijf
Goede prijs, nette en vriendelijke mensen. Top!
Snelle levering, goede spullen
Goede verpakking, duidelijke communicatie, snelle verzending