Van Duijn.C
- Sterke punten
- Harde werkers en goed
- Afgenomen dienst
- Traprenovatie
98% beveelt Stairz Traprenovatie aan!
In 2014 ongeveer hebben we beneden trap laten doen prima bevallen dus vandaar
De trappen zijn heel mooi gerenoveerd! Super professioneel personeel die de trappen hebben gerenoveerd.
Vanaf het begin met het gesprek voor de offerte tot het eindresultaat van de trap , zijn we zeer enthousiast over stairz. Veel mogelijkheden aan kleuren en materialen, en hele vakkundige en aardige mensen voor een super eindresultaat.
Op het moment dat wij op zoek waren naar bedrijven die trappen renoveren stuitten wij via Google op de Stairz Inspiratiedag op 25 oktober. Wij zijn daar vriendelijk ontvangen en hebben de mogelijkheden doorgesproken. Zij hebben ons een offerte gedaan die we later in de week hebben geaccepteerd. Vervolgens is er iemand van Stairz langsgeweest om te meten en te bekijken en te vertellen wat er precies gaat gebeuren. Daarna nog telefonisch een technische bespreking gehad, ze vertellen wat ze allemaal gaan doen om de nieuwe treden en verlichting succesvol te kunnen plaatsen. Begin december is de renovatie naar volle tevredenheid uitgevoerd door een vriendelijke monteur.
Van eerste mondelinge contact voor offerte tot aan oplevering perfecte uitvoering en service.
Top! Hele fijne service van zowel de medewerker die het adviesgesprek kwam houden aan huis als de medewerker die het kwam installeren.
Prima bedrijf maakt heel mooi werk
Uitstekend werk geleverd
Zeer goede ervaring
Fantastisch
Stairz is een zeer laagdrempelig bedrijf met vakkundige, vriendelijke medewerkers (administratie) en professionals (de trappenmaker)
Uitstekend!
Heel erg goede ervaring, van de start in de showroom met Siem, de follow up via teams met goede uitleg en de installatie van de trap door Brian, alles perfect, netjes en duidelijk!
Al eerder een trap laten renoveren en ook dit keer verliep alles prima. Er is aandacht en tijd voor je
Uitstekend
Stairz Traprenovatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stairz Traprenovatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima bedrijf maakt heel mooi werk