Gerrit van der Luijt en Petra de Haan
- Sterke punten
- Vriendelijke bejegening en scherpe prijzen
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Afgenomen dienst
- Trapbekleding
98% beveelt Stairz Traprenovatie aan!
Betrouwbaar en vriendelijk!
Superblij met de nieuwe trapbekleding! Mooi afgewerkt, en fijne mensen om in huis te hebben
Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met Stairz traprenovatie. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en vriendelijk. Het team toonde veel vakmanschap en de kwaliteit van het werk is uitstekend. Mijn trap ziet er nu geweldig uit en de gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit.
Wat zijn we blij met onze keuze voor stairz! Begon met een gezellig ongedwongen gesprek. Goed advies en meedenken van het bedrijf. De prijs is niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste. Tijdens het opmeten kwamen ze nog met tips. En de monteur die de trap kwam renoveren dacht ook toen nog met ons mee en heeft vakwerk afgeleverd. Als er iets is bel je en zijn ze altijd bereid je te helpen. Wij zijn heel erg tevreden.
Top gegaan,en blij met het resultaat!
Een goed en een mooi bedrijf
Perfect voor elkaar, monteur was ook top en kundig.
Zeer vakkundig, en enorm klantgericht.
De trap zit er keurig in.
Al bij het eerste oriënterend bezoek van een medewerker zijn wij uitstekend geïnformeerd en konden wij snel tot een beslissing komen. Ook het maken van de offerte was naar tevredenheid. De renovatie liep op rolletjes, precies zoals wij hadden verwacht met een geweldig mooi eindresultaat. Er is prima vakwerk geleverd en keurig gewerkt. Gelukkig zijn wij niet verliefd op onze trap geworden maar vinden het wel een juweeltje dat gezien mag worden.
prima, mooie trappen
Alles netjes afgewerkt en opgeleverd. Vakkundige monteurs.
Goede intake gesprek met Debby en deal gemaakt na een strakke onderhandeling!
Top!
Goede kwaliteit geleverd.
Stairz Traprenovatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stairz Traprenovatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Betrouwbaar en vriendelijk!
Top gegaan,en blij met het resultaat!
Een goed en een mooi bedrijf
Perfect voor elkaar, monteur was ook top en kundig.
Zeer vakkundig, en enorm klantgericht.
De trap zit er keurig in.
prima, mooie trappen
Alles netjes afgewerkt en opgeleverd. Vakkundige monteurs.
Goede intake gesprek met Debby en deal gemaakt na een strakke onderhandeling!
Top!
Goede kwaliteit geleverd.