Timmers van Wijk
We hebben een doe het zelfpakket besteld en zijn er erg blij mee. Mooi materiaal, goed mee te werken en prachtig resultaat! Bedankt Stairscompany!
Goed, solide en betrouwbaar bedrijf met een zeer goede service en comunicatie
Perfecte traprenovatie laten uitvoeren door Menno.
Voor je begint goed de maten bepalen zodat je weet wat je moet bestellen. Trap onderdelen worden keurig bezorgd... Ik heb alles met de hand gezaagd vond het met decoupeerzaag lastig om zonder geleiding te zagen. Met geleiding kost veel tijd om af te passen. Met trapspin werken is ff wennen maar gaat na 1 a 2 treden prima. Verder prima kwaliteit treden en na afkitten en mooie trap gekregen !!
Prima materiaal, zorgvuldig verpakt en netjes afgeleverd. Instructievideo op website heel duidelijk.
Sterk aanbevolen! De materialen voelen stevig en de afwerking is perfect. Ik heb direct complimenten ontvangen over mijn gerenoveerde trap.
Alles besteld treden kit lijm stoombaden trapspin keurig snel geleverd de trapspin zat er helaas niet bij. Gebeld en ze hebben hem meteen op gestuurd netjes geregeld Alleen 1 minpunt de stoombaden waren allemaal krom dat was jammer
Volgens planning geleverd kwaliteit en compleet
Bestelling goed binnen gekomen, kwaliteit prima!
Mooi materiaal, werkt prettig
Prima product. Even puzzelen wat ik nodig had voor de trap met 180 graden draai met 2 plateuas er in.
Vlotte levering prima product
Super!
Top
Stairscompany verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stairscompany heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed, solide en betrouwbaar bedrijf met een zeer goede service en comunicatie
Perfecte traprenovatie laten uitvoeren door Menno.
Volgens planning geleverd kwaliteit en compleet
Bestelling goed binnen gekomen, kwaliteit prima!
Mooi materiaal, werkt prettig
Vlotte levering prima product