Henny van den Elsen
Prima winkel, niet alleen online.
- Je ervaring, verbeterpunten of tips
- Veel keuze
Prettig
Prima! Touw besteld en snel ontvangen.
Ik heb een aantal keer bij stagefreaks besteld en altijd zonder problemen mijn bestelling ontvangen. Heel tevreden over het gebruiksgemak van de website, het assortiment en de service.
Fijne website om te bestellen en telefonisch vakkundig geholpen over het verloop van mijn bestelling.
Prima bedrijf om mee samen te werken
snel
Snelle en correcte service
Super goed....snelle service
Goed bestel systeem en nette prijzen.
Voor het eerst wat besteld. Snel en netjes bezorgd.
erg goed
Een goede en snelle service
Echt super goed altijd goed geholpen
Stagefreaks.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stagefreaks.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Stagefreaks.nl
Gulberg 43
5674TE Nuenen
Prettig
Prima! Touw besteld en snel ontvangen.
Prima bedrijf om mee samen te werken
snel
Snelle en correcte service
Super goed....snelle service
Goed bestel systeem en nette prijzen.
Voor het eerst wat besteld. Snel en netjes bezorgd.
erg goed
Een goede en snelle service