Super! Snelle en fijne communicatie en er wordt echt mee gedacht met het idee dat je hebt. Ook hele fijne sprekers die ze aanbieden waar je fijn mee samen kunt werken.
Waar ken je ons van?
Via eerdere evenementen en online
Stichting SKLO
Al een aantal jaren organiseren wij een Nacht van de Levensbeschouwing. Een avond waar we studenten willen laten nadenken over maatschappelijk relevante thema's. Al die jaren werken we met veel...Al een aantal jaren organiseren wij een Nacht van de Levensbeschouwing. Een avond waar we studenten willen laten nadenken over maatschappelijk relevante thema's. Al die jaren werken we met veel plezier samen met het Sprekershuys. Ze denken mee en zorgen voor een goed contact met de sprekers.
internet
BURO RUW
Via vorige werkgever
Lotte
Positief! Wordt goed meegedacht en krijg snel reactie.
Via via
Stichting t Kreil
Prima!
Google
SDB Groep
Kwaliteit van de sprekers, op tijd schakelen van het Sprekershuys. Goede voorbereiding met sprekers zelf via Teams (meedenkend). Enkel onduidelijkheid over doorsturen van onze briefing van...Kwaliteit van de sprekers, op tijd schakelen van het Sprekershuys. Goede voorbereiding met sprekers zelf via Teams (meedenkend). Enkel onduidelijkheid over doorsturen van onze briefing van Sprekershuys naar 1 van de sprekers. Bleek niet verstuurd/ontvangen? Daardoor onvoorbereid de voorbespreking in. Dat was wat vervelend. Kwamen we uiteindelijk prima uit door professionaliteit en flexibiliteit van de spreker.