ProWonen
Top om mee samen te werken: heel snel en effectief!
Zeer positief, goede communicatie en opvolging. Afspraken worden stipt nagekomen.
Professioneel en goed voorbereid. Fijne en snelle communicatie.
Zeer tevreden over de communicatie en reactie snelheid, fijn contact gehad
Fijne en erg betrokken service!
Alles prima en correct verlopen.
Zeer goed.
Zeer positief. Fijne en snelle communicatie en zeer vaardige dagvoorzitter.
We hebben Sprekershuys benaderd voor een dagvoorzitter en gespreksleider voor een netwerkbijeenkomst.
positief
Het contact verliep heel soepel, de communicatie was goed en waar het uiteindelijk om draait: de keynote was erg goed en leuk!
Fijne samenwerking en flexibel!
Erg goed
Uitstekend
Ik heb recent contact gehad met Sprekershuys en ben zeer tevreden over de service. Vivian reageerde snel op mijn vragen en dacht actief mee. De samenwerking verliep soepel en aangenaam. Ik waardeer de professionaliteit en betrokkenheid van het bureau en kan hun diensten van harte aanbevelen.
Sprekershuys verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sprekershuys heeft de volgende resultaten bereikt:
Top om mee samen te werken: heel snel en effectief!
Professioneel en goed voorbereid. Fijne en snelle communicatie.
Zeer tevreden over de communicatie en reactie snelheid, fijn contact gehad
Fijne en erg betrokken service!
Alles prima en correct verlopen.
Zeer goed.
Zeer positief. Fijne en snelle communicatie en zeer vaardige dagvoorzitter.
positief
Fijne samenwerking en flexibel!
Erg goed
Uitstekend