9.2 /10

checkbox99% beveelt Sprekershuys aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Aanbod van sprekers

vlotte samenwerking

hele vlotte spreker
Diederiek Samsom

Antwoord Sprekershuys

Dank voor de mooi opdracht en de geslaagde samenwerking met Diederik, groeten Frank

gemeente Alphen aan den rijn

wij hadden Nouchka Fontijn als spreekster

Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Wij waren erg onder de indruk van haar, ze kreeg de hele groep actief mee. ze straalde veel energie en positiviteit uit.
Nouchka Fontijn

Mooi event samen met Nouchka, graag tot een volgende gelegenheid, Groeten Aniek

IGM B.V.

Helemaal super! Fijn contact met Aniek gehad. Het was een spontaan ontstaan idee om een spreker uit te nodigen tijdens ons event. Alles in korte tijd geregeld met Aniek. Ze heeft mee gedacht welke spreker past bij ons publiek. Ze stuurde een aantal opties door. Het contact was erg prettig en snel.

Jum & Silvester
Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Ontzettend goed, leuk en uptempo. Ze lieten veel voorbeelden zien wat er allemaal mogelijk is binnen AI en welke tools je waarvoor kan gebruiken. Ze brachten het leuk en vol humor. Ik zou dit duo zeker aanraden.

Bedankt voor het mooie event samen en het fijne contact. Groeten, Aniek

Bianca Vergeest, FME

Goede communicatie

Netwerk
Rachel Rosier
Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
De samenwerking met Rachel was geweldig en we waren allemaal meer dan tevreden over haar inzet, zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag zelf. Echt een topper en ik kan haar iedereen aanbevelen.

Antwoord Sprekershuys

Tof event samen met jullie en met Rachel, graag tot een volgende keer, groeten Sil

GTH

Voor een event zocht ik een goede spreker die bij onze doelgroep de juiste snaar wist te raken. Contact met Aniek hierin was heel fijn.

Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Heel erg leuk en inspirerend. Bas weet met zijn verhaal iedereen te boeien en te inspireren!
Bas Kremer

Antwoord Sprekershuys

Leuk event samen met Bas Kremer, graag tot een volgende gelegenheid. Groeten, Aniek

Moventem

Andries kwam optreden bij het kennisfestival voor ons 20-jarige jubileum. Hij heeft de doelgroep goed ingeschat en schakelde heel snel. Het was een verrassend optreden met veel scherpte, inhoud en humor! Een heel positief begin met een ontzettend goede sfeer.

Kennis van Crijn en Maartje
Andries Tunru
Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Heel vriendelijk en fijn om snel te schakelen. Ontzettend knap hoe hij on the spot interactie heeft met het publiek en iets met humor kan neerzetten.

Logres Business Solutions

Aniek heeft ons erg goed geholpen. Sprekershuys denkt met je mee. Ook als wij niet altijd even snel reageerde bleven ze netjes bemiddelen en opvolgen. Door ons eigen toedoen waren we te laat met beslissen voor onze initiële spreker. Aniek kwam vlot met een aantal sterke alternatieve. Het is snel schakelen met Aniek en Sprekershuys. Ook na ons event waarop de spreker aanwezig was volgde Aniek netjes op om te vragen of alles goed en naar verwachting verlopen was. Oprecht, geïnteresseerd en een échte verbinder. Wij zouden Sprekershuys voor een volgende keer zeker weer benaderen. En jou, die dit leest, aanraden!

Jan Lammers
Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Goed en uiterst tevreden. Jan Lammers spreekt fijn en is betrokken en geïnteresseerd in jou en je bedrijf. Hij neemt je mee in zijn verhaal; van verleden naar heden en trekt parallelen naar jouw dagthema.

Antwoord Sprekershuys

Hi Matthias, wat een mooie review, veel dank hiervoor. Bedankt voor de fijne samenwerking en graag tot een volgend event. Groeten, Aniek

Benecke Consultants

Erik Biemond / Biemond & Hoekman

Erg prettig en snel schakelen met Aniek van Sprekershuys

google
Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Joyce de Ruiter wist met haar verhaal echt impact te maken. Haar indrukwekkende verhaal en enorme doorzettingsvermogen hielden ons allemaal een spiegel voor. Op een krachtige en inspirerende manier liet ze zien wat veerkracht, doorzetten en positiviteit kunnen betekenen, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Een spreker die je raakt en nog lang bijblijft.
Joyce de Ruiter

Antwoord Sprekershuys

Hi Erik, dank voor het mooie event samen met Joyce, graag tot een volgende keer. Fijne dag! Groeten, Aniek

Niquell

Fijne en duidelijke communicatie met Aniek. Erg betrokken.

Arend Jan Boekestijn
Internet

G4S Nederland

Inspirerend verhaal van Arjan Erkel, musicaal omlijst door Jan Wilm Tolkamp

Top!
Arjan Erkel

Jolie, Gemeente Waalwijk

Het domeinoverleg met 4 afdelingen van onze Gemeente en Ray Klaassens als spreker was een erg inspirerende en waardevolle dag. Zijn verhalen en inzichten over samenwerken, leiderschap en omgaan met uitdagingen waren herkenbaar en zetten echt aan het denken. We kijken met een heel positief gevoel terug op een geslaagde dag vol energie.

Ray Klaassens
Waar ken je ons van?
Ik heb jullie gevonden op internet toen ik zocht naar sprekers voor ons event.
Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Ontzettend fijn en waardevol! Zijn verhaal en adviezen sloten heel goed aan bij onze organisatie. Ook zijn nuchtere instelling zorgde ervoor dat het door iedereen als erg prettig werd ervaren.

Leuke en fijne samenwerking en graag tot een volgend event! Groeten, Suzanne

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Ontzettend positief

Zoekopdracht op internet
Diederik Samsom
Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Heel goed! Erg charismatische spreker, staat makkelijk voor een zaal, houdt iedereen geboeid. Is ingegaan op ons verzoek om handelingsperspectief voor collega's van de organisatie te integreren in zijn verhaal.

Antwoord Sprekershuys

Dank voor de fijne samenwerking en het mooie event met Diederik, graag tot een volgende keer! Groeten, Frank

Geldmaat

Ervaring met het Sprekershuys is uitermate positief. Zeer flexibel en snel in reactie.

Erik Wegewijs
Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Inspirerend, helder en toegankelijk. Heeft goed geluisterd in de voorbereiding wat er bij de organisatie speelt. Oprecht geïnteresseerd en onderzoekend. Ook tijdens de dag sloot Erik al aan en kon zich zo een beter beeld vormen waar hij vervolgens op kon aansluiten. Heel fijn!
Via via

Antwoord Sprekershuys

Wat een ontzettend tof event samen, dank hiervoor ook names Erik! En het fijne contact, groeten, Suzanne

NIPV

Geweldige presentatie, toegespitst op het thema.

Geweldig!
Eerdere opdrachten.
Patrick van Veen

Antwoord Sprekershuys

Dank voor het mooie event samen met Patrick! Graag tot een volgende gelegenheid, groeten Suzanne

Geantwoord op

Sprekershuys verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sprekershuys heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 25 april 2016

Sprekershuys

Kies uit onze vele sprekers! Tevens presentatoren en dagvoorzitters beschikbaar.

Tractieweg 41

Erg prettig en snel schakelen met Aniek van Sprekershuys

google
Joyce de Ruiter

Niquell

Fijne en duidelijke communicatie met Aniek. Erg betrokken.

Arend Jan Boekestijn

Arjan Erkel

Jolie, Gemeente Waalwijk

Ray Klaassens
Waar ken je ons van?
Ik heb jullie gevonden op internet toen ik zocht naar sprekers voor ons event.

Leuke en fijne samenwerking en graag tot een volgend event! Groeten, Suzanne

Geldmaat

Erik Wegewijs
Via via

NIPV

Geweldige presentatie, toegespitst op het thema.

Geweldig!
Eerdere opdrachten.