9,2 /10

checkbox99% beveelt Sprekershuys aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Aanbod van sprekers
Advies / meedenken
Bereikbaarheid via telefoon / email
9,2/10

Priscilla VORM Ontwikkeling

Ik heb het contact met Sprekershuys als erg prettig ervaren. De informatie werd snel en duidelijk aangeleverd en er werd goed met ons meegedacht over onze wensen en wat passend zou zijn voor onze teamdag. De communicatie verliep soepel en professioneel. Als tussenpersoon hebben zij ons goed geholpen bij het vinden en boeken van een passende spreker.

Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Geweldig! Ondanks dat de voorbereiding niet helemaal verliep zoals gepland, werd dit super opgelost. Erik is een inspirerende spreker met een sterk en interessant verhaal. We hebben achteraf vanuit de groep alleen maar enthousiaste en positieve reacties ontvangen! Voor zo’n grote groep had er wat ons betreft binnen het uur nog iets meer interactie met het publiek mogen zijn. Dat zou de lezing nóg dynamischer maken. Maar al met al kijken we terug op een zeer geslaagde en inspirerende lezing!
Via google
Erik Wegewijs

HSO Nederland BV

Zeer fijne samenwerking met Het Sprekershuys! Professioneel, persoonlijk en prettig in de communicatie. Er wordt goed meegedacht en alles wordt zorgvuldig geregeld. Een betrouwbare partner waar ik met veel plezier mee samenwerk.

Bekende sprekers aanvraag

website
Jop van Deudekom
geweldig

Verdi Groep

Voor de derde keer samengewerkt met Het Sprekershuys en dat is niet voor niets: fijne contacten, snelle reactie en goede voortgang, denken met je mee

Renze Klamer
Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Renze maakt zoals ook de vorige keren, de plenaire sessie met taaie en serieuze stof een stuk interessanter en leuker om bij te wonen voor al onze collega's

Brunhilde Legeland / Gemeente Eindhoven

De eerste kennismaking met het Sprekershuys was prettig. Het uitwisselen van de gewenste info verliep soepel.

Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Kim Jansen is een ervaren, vrouwelijke spreker die ons op een prikkelende en inspirerende wijze meegenomen heeft. Ze laat op een speelse en praktische manier de effecten van verschillende generaties op de werkvloer zien. De uitkomst voor ons was dat we ernaar uitkijken (nóg beter) met elkaar samen te werken!
Kim Jansen

Fijne samenwerking.

Inspirerend!
Laura Bas

Antwoord Sprekershuys

Fijne samenwerking en mooi event samen met Laura, graag tot een volgende keer, groeten Lieke

Marije Provoost - Euroforum

Snelle service en flexibel toen ik het programma wat moest verplaatsen.

Deborah Nas
Ik heb de afgelopen jaren al vaker sprekers bij jullie geboekt
Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Fantastisch! De deelnemers waren heel erg geïnspireerd door haar verhaal en hadden het er gedurende de dag steeds over.

Antwoord Sprekershuys

Dank voor het mooie event samen met Deborah, graag tot een volgende keer, groeten Suzanne

PostNL

SterSterSterSterLege ster

Erg fijne samenwerking met Steven van Belleghem gehad en ook met het sprekershuys. Fijne communicatie.

Antwoord Sprekershuys

Dank voor de fijne samenwerking en graag tot een volgend event, groeten, Suzanne

ASVZ

Via het Sprekershuys mochten wij bij ASVZ deze week genieten van een inspirerende lezing van Erik Scherder met als thema: "Hoe werkt jouw brein?". Op een toegankelijke en enthousiaste manier maakte Erik de verbinding tussen breingezondheid, vitaliteit en het werken in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. De lezing gaf waardevolle inzichten in het belang van bewegen, een gezonde leefstijl en de positieve effecten hiervan op ons brein. Het publiek reageerde zeer enthousiast en betrokken. Erik nam uitgebreid de tijd om vragen uit de zaal interactief te beantwoorden en ging na afloop graag het gesprek aan met aanwezigen. Een inspirerende en energieke bijeenkomst die nog lang onderwerp van gesprek zal blijven. Dank aan Erik Scherder en het Sprekershuys voor deze waardevolle bijdrage!

google
Erik Scherder
geweldig, wat een kennis. en een energie

a.s.r.

Gezocht op spreker en toen bij jullie uitgekomen

Connexie

Goed! De afstemming verliep soepel en snel, erg fijn!

Bjorn Kuipers
Via collega's
Wat vond je van de spreker of dagvoorzitter?
Super! Enorm goed voorbereid en de afstemmingscall vooraf met uiteindelijke uitwerking en presentatie was top!

Mooi event samen met Bjorn, graag tot een volgende keer! Groeten, Sil

Vermetten | accountants en adviseurs

Zeer tevreden over de samenwerking met Sprekershuys. We zijn vakkundig en professioneel begeleid bij het selecteren en boeken van een passende spreker voor ons event. De communicatie was prettig, snel en persoonlijk. Dankzij hun advies hebben we een spreker gevonden die uitstekend aansloot bij ons event en onze doelgroep. Absoluut een aanrader!

Klaas Dijkhoff

Dank voor de fijne samenwerking! Graag tot een volgend event, groeten Sil

Sportbedrijf Rotterdam

Fijn contact en alles is zeer efficiënt en vlot verlopen.

Energiek, humor en betrokken
Online
Ben v.d. Burg

Dank voor het toffe event samen met Ben, tot snel weer! Groeten, Maud

Ingrid Kroes - elipsLife

SterSterSterSterLege ster

elipsLife en haar gasten hebben een heerlijk event gehad, mede dankzij Jona van Loenen's inspirerende bijdrage

we hebben goede ervaringen vanuit eerdere boekingen
Jona van Loenen
Heel goed

Antwoord Sprekershuys

Dank voor de fijne samenwerking, graag weer tot een volgende gelegenheid! Groeten, Femke

Geantwoord op

Sprekershuys verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sprekershuys heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9,2/10
  • checkEerste review geschreven op 25 april 2016

Sprekershuys

Kies uit onze vele sprekers! Tevens presentatoren en dagvoorzitters beschikbaar.

Tractieweg 41

Fijne samenwerking.

Inspirerend!
Laura Bas

Marije Provoost - Euroforum

Snelle service en flexibel toen ik het programma wat moest verplaatsen.

Deborah Nas

geweldig, wat een kennis. en een energie

a.s.r.

Gezocht op spreker en toen bij jullie uitgekomen

Connexie

Goed! De afstemming verliep soepel en snel, erg fijn!

Bjorn Kuipers
Via collega's

Mooi event samen met Bjorn, graag tot een volgende keer! Groeten, Sil

Vermetten | accountants en adviseurs

Klaas Dijkhoff

Dank voor de fijne samenwerking! Graag tot een volgend event, groeten Sil

Sportbedrijf Rotterdam

Fijn contact en alles is zeer efficiënt en vlot verlopen.

Energiek, humor en betrokken
Online