Top! Snelle levering, persoonlijke service. Wat een fijn bedrijf. Ik was op zoek naar medailles die snel gegraveerd en verzonden konden worden. De medewerker dacht meteen met me mee en heeft...Top! Snelle levering, persoonlijke service. Wat een fijn bedrijf. Ik was op zoek naar medailles die snel gegraveerd en verzonden konden worden. De medewerker dacht meteen met me mee en heeft me heel fijn geholpen. Ze attendeerden me zelfs op een foutje in de tekst, heel scherp en attent. De medailles zijn keurig en foutloos gegraveerd en dezelfde dag nog verzonden.
A. Alberts
Heel goed
wereldpaarden
Goede spullen, goede service en levertijden
STNDBYRMN Accountants & Adviseurs
Professioneel en komt zijn afspraken na
Martijn bok
Zeer goede ervaringen goede kwaliteit en snel gekeberd
Damvereniging Warffum
Voor klein budget ook prijzen. Snel geleverd.
Schaakgenootschap Zutphen
Goed: goed overleg, snelle levering. Bedrijf nam zelf contact op toen ze vermoedden dat een graveeropdracht niet klopte.
Rent a Pinball
Goede prijs-kwaliteitsverhouding
De skuure
Goed voor elkaar. Gravering was helemaal naar wens, sportprijzennederland.nl is echt een aanrader!
H. Haer
Goed bedrijf, dat nu actie onderneemt omdat DHL het pakket niet kan komen leveren.