De vriendelijkheid goede adviezen Een juiste aan pak
We zijn serieus aan de slag gegaan met mijn klachten. Er werd goed rekening gehouden met mijn wensen en er werd altijd opnieuw om mijn toestemming gevraagd. Ik voelde me daardoor serieus genomen en gehoord.
Hij is heel deskundig en zorgzaam
is praktisch, denkt met je mee, kennis van zaken
Ze is vriendelijk en het heeft geholpen
De deskundigheid en vriendelijkheid van de fysiotherapeut
Goede adviezen die mij heel goed heeft geholpen! Dik tevreden!
Resultaat
Serieus, kundig, direct, snel, to the point, ook nog heel erg aardig
Deskundig en neemt de klacht serieus
Fijne begeleiding, kon snel terecht en heb goede nieuwe oefeningen meegekregen
Zeer kundig, denkt mee, goede adviezen
fijne behandeling en kijkt en luistert goed naar waar de klachten van komen
De behandelingen kunnen het probleem niet oplossen, maar ze neemt mij serieus en zorgt dat ik mobiel blijf.
Marloes is een professionele en vriendelijke fysiotherapeute. Ze neemt de klachten serieus en geeft gerichte oefeningen mee. Heldere uitleg en fijne sfeer in de praktijk. Zeker een aanrader!
Sportfysio- en manuele therapie van Lierop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sportfysio- en manuele therapie van Lierop heeft de volgende resultaten bereikt:

Sportfysio- en manuele therapie van Lierop
geen straat
0000AA plaats
Hij is heel deskundig en zorgzaam
is praktisch, denkt met je mee, kennis van zaken
Ze is vriendelijk en het heeft geholpen
De deskundigheid en vriendelijkheid van de fysiotherapeut
Goede adviezen die mij heel goed heeft geholpen! Dik tevreden!
Resultaat
Serieus, kundig, direct, snel, to the point, ook nog heel erg aardig