Kevin Yu
Beetje duur maar wel puur en zeer goeie qualiteit ook. Na 3 dagen gebruiken merkte ik idd meer energie in me lichaam en qua geest wel wat rustiger geworden. Zeker aanraden!!
- Product of service:
- Shilajit
Hele goede ervaring zelfs top en ben geen kennis of familie
Ik had 400 gr ceremoniele cacao gekocht. Een maand later gaf ik het als kado. Degene die het wilde gebruiken kwam er achter dat de houdbaarheidsdatum nog een maand geldig was en dat de chocolade wit was uitgeslagen. Van dat blok is één keer een stukje gebruikt. Zonde van het geld. Ik heb Spiruella een bericht daarover gestuurd en geen enkele reactie ontvangen. Ik durf daar niet meer te bestellen.
Top, snelle levering en dik tevreden.
Prima producten,goede prijs
Ik reageer niet op elk nieuw product dat wordt voorgesteld, maar wat ik daar koop is van goede kwaliteit en past goed bij mijn behoeften. Bij vragen krijg ik binnen een paar dagen een antwoord waar ik mee verder kan. Het voordeel is wel dat zowel Manon als ik wedstrijdsporters zijn, en ze denkt serieus met mij mee wat in mijn situatie het meest passend is. En dan probeert zij niet zoveel als mogelijk aan mij te slijten. Bovendien onderbouwt zij de aanbevelingen waarom het ene niet en het andere wel meer passend is.
Snelle service en goede kwaliteit producten.
Supersnelle verzending van mijn bestelling.
Prima, vlot en accuraat
BLij met het mooie assortiment nde vlotte levering
Prima service
Geen klachten
Goede en snelle levering,wel niet goedkoop
Spiruella.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Spiruella.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Hele goede ervaring zelfs top en ben geen kennis of familie
Top, snelle levering en dik tevreden.
Prima producten,goede prijs
Snelle service en goede kwaliteit producten.
Supersnelle verzending van mijn bestelling.
Prima, vlot en accuraat
BLij met het mooie assortiment nde vlotte levering