Super leuk! Na mijn eerste bestelling kreeg ik een persoonlijke video boodschap als warm welkom 😊. Hartverwarmend en echt origineel. De levering is gedaan zoals afgesproken. En het product voldoet...
Reactie Spiruella.nl:
Beste Kim, wat leuk om je bericht en beoordeling te lezen! Fijn dat het product je ook bevalt, het is van hele goeie kwaliteit. Ja, Nikita is echt een schat, we zijn ook heel blij met haar. Groeten...
Uitstekend
Reactie Spiruella.nl:
Geachte mevrouw Kaptein, wat een mooie score! Heel hartelijk bedankt hiervoor! Groeten van Manon
Goede service en snel bezorgd👌🏾
Reactie Spiruella.nl:
Geachte heer Rootz, wat een mooie score! Een 10/10 word ik altijd (extra) blij van. Bedankt hiervoor! Groeten van Manon
Goede kwaliteit producten en snelle levering!
Reactie Spiruella.nl:
Geachte heer Tramper, mooie score van de Spiruella webshop, heel hartelijk bedankt daarvoor! Groeten van Manon
Snelle antwoorden bij vragen en snelle levering
Super snelle levering.
Reactie Spiruella.nl:
Geachte heer Wagemakers, perfect, daat hoor ik graag. Bedankt voor uw review! Groeten van Manon
Perfect zoals altijd
Reactie Spiruella.nl:
Geachte heer Hengsdijk, heel hartelijk bedankt voor uw hele mooie 10/10 review! Groeten van Manon
Snel en correct
Reactie Spiruella.nl:
Beste Vincent, heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Super blij mee! Groeten van Manon
MSM poeder gebruiken we al jaren maar betalen altijd veel meer ben zeer tevreden over product en snelle levering
Reactie Spiruella.nl:
Geachte heer Oude Rikerink, heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Groeten van Manon