Isabelle Korzilius
- Ceremoniele cacao
Tot nog toe goed
Prima producten, snelle levering
Dikke prims
Erg goed! Product was overal uitverkocht maar bij Spiruella.nl kreeg ik de kans om mij aan te melden zodra het product weer op voorraad was. Dit heeft even geduurd maar heb netjes een mail ontvangen dat het weer voorradig was en kon hierdoor weer meteen mijn bestelling plaatsen. Super service! Thanks hiervoor🤗
Goede en snelle service. Geen klachten, en goed verpakt.
Prima service en altijd bereid om vragen te beanrwoorden en tips te geven.
Xx
Heel goed
Eerlijke persoonlijke service, kwalitatief goede producten. Ik ben enorm blij met Spiruella als online winkel.
Top
Fantastische producten en hele goede service.
Bestellingen snel geleverd, maar een vervangende product helaas.
Goede snelle levering
Snelle levering, fijn product ( life changer voor mij)
Spiruella.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Spiruella.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Tot nog toe goed
Prima producten, snelle levering
Dikke prims
Goede en snelle service. Geen klachten, en goed verpakt.
Prima service en altijd bereid om vragen te beanrwoorden en tips te geven.
Xx
Heel goed
Top
Fantastische producten en hele goede service.
Bestellingen snel geleverd, maar een vervangende product helaas.
Goede snelle levering
Snelle levering, fijn product ( life changer voor mij)
Spiruella.nl heeft de volgende resultaten bereikt: