Rita van aert

Heel mooi, ik ben er enorm blij mee !!!😃

Virginia Brouwn

SterSterLege sterLege sterLege ster

Niet goed dit keer. Ik had geen affirmatie kaarten ontvangen.& ik moest erachteraan zitten om mn bestelling te ontvangen. Merk dat als ik achteraf betaal het veel sneller naar me toe komt . T cadeautje zelf was wel goed

Marijke Bulteel

De manier hoe jullie je tonen, naar buiten komen vind ik echt heel aangenaam, vrolijk en leuk...kort gezegd...daar geniet ik van!

Anja Schippers

Anne Michiels van Kessenich

lekkere wierook en fijne zee gevonden

Rita de brabander

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Eerder niet goed , heb er mijn bedenkingen bij . Als heldervoelend persoon dus hoog sensitief kreeg ik een dode “Zogezegde “ Chinese herkimerdiamant. Ik voelde meteen dat die Was nagebootst chinezen zijn daar meester in . Zo dood als een pier Deze steen . Ook de stemvork trilt wel maar niet van het juiste metaal. Wou dat even delen zodat deze mensen weten waar ze mee in zee gegaan zijn.

Geta Stuifzand Serban

Prima. Alles goed

Annemary M

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slechte communicatie. Geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen. Daarna 2 e-mails en bericht via messenger (geen reactie op gekregen) pas ca 5 dagen later een e-mail reactie gekregen. Telefonisch contact is niet mogelijk, dat vind ik echt vreemd, zo ga je in mijn ogen niet met klanten om. Producten zijn prima, op 1 edelsteen hanger na, die heeft de grote van een kindertand. Kleiner dan verwacht en wenselijk.

Arjan Hollemans

Heel goed

J.H.M Hilgers

Supper

M.J. Haan

Heel goed! Al meerdere keren besteld hier!

Spiru verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Spiru heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 0/10
  • checkEerste review geschreven op 20 juni 2025

Spiru

Bewust, authentiek en soms met de hand gemaakt. Producten voor een Zenvol leven! Bij Spiru vind je alles op het gebied van meditatie & yoga. Voor Wierook,Spiritualiteit en Edelstenen

Osloweg 83

Heel goed

J.H.M Hilgers

Supper

M.J. Haan

Heel goed! Al meerdere keren besteld hier!

Spiru heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 0/10