Mark Poel
- Nvt
- Product of service:
- Diverse onderdelen
Goede hulp personeel
Goed bedrijf, maar de flexibele aluconect van spiro vind ik erg amateuristisch. Had mogelijk beter de stugge variant moeten nemen.
Je wordt snel en goed geholpen.
ik had op korte termijn een oplossing nodig. Helaas was het onderdeel niet op voorraad. Door een TOP service alsnog goed gekomen. Bedankt!
Duidelijke communicatie
We zochten een oplossing voor badkamerventilatie, waarbij de luchtafvoer ((110) te ver in hoek zit. Alleen een buisventilator kon erin geplaatst worden. Er was wel haast bij, want tegelzetter is gepland en moet vooraf gebeurd zijn. Goed advies en omgaande actie, ventilator volgende dag al in huis.
Mijn ervaring is prima.
Spirototaal heeft een uitgebreid (uitgebreider) assortiment dan vele andere ventilatie Shops. Bovendien ontstond er een probleem, waar spirototaal niets aan kon doen, maar het wel heeft opgelost.
klantvriendelijk en erg behulpzaam
Krachtig website
Prima ervaring
Zeer vriendelijke en goed kennis van producten, zeer hulpzaam om mij te adviseren wat ik allemaal nodig had.
erg goed
SpiroTotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SpiroTotaal heeft de volgende resultaten bereikt:
SpiroTotaal
Bijsterhuizen 50-18
6604 LZ Wijchen
Goede hulp personeel
Je wordt snel en goed geholpen.
Duidelijke communicatie
Mijn ervaring is prima.