Brenda de Vries Photographs
- Product of service:
- Spinalis Rodeo
99% beveelt Spinalis ergonomische stoelen aan!
99% beveelt Spinalis ergonomische stoelen aan!
Super fijne stoel! Ook voor als je achter de computer zit.
Het is een gigantische verbetering. Zorgt voor een prettige houding aan mijn bureau.
Fijne stoel, die echt verlichting geeft.
Goed advies en snelle levering en je kan hem 14 dagen testen.
Top! Wil geen andere stoel meer
Zeer vriendelijk en professioneel contact gehad met dit bedrijf van Spinalis, snelle levering, hoge kwaliteit stoelen!! Zeker een aanrader. 5 jaar in het vak als nagelstyliste en pedicure en altijd rug klachten gehad door geen praktische zadelkrukken van lage kwaliteiten, met de spinalis kruk 0 klachten gehad. Super tevreden en zeker de investering waard!!
Hele fijne stoel voor als je rugklachten hebt. Zeker aan te raden als je veel achter je bureau zit. Het is ook nog mooi design en niet zo'n grote bureaustoel.
Hoewel we dit jaar voor het eerst deze stoel bij u hebben aangeschaft, werken we al enkele jaren met dit model. Alle medewerkers die deze stoel hebben gekregen vanwege – soms ernstige – rugklachten, zijn er erg enthousiast over. Tot nu toe heeft nog niemand de stoel teruggegeven.
Wat ik ervan verwachtte... blijf prima in beweging...
Prima stoel, iedere collega zou er 1 moeten hebben waarbij een zittend beroep vaak voor komt!
het was even wennen maar zit perfect. door deze stoel zijn mij hernia klachten en stuk minder
Heel goed
fijne, comfortabele en functione stoel
Spinalis ergonomische stoelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Spinalis ergonomische stoelen heeft de volgende resultaten bereikt:
Spinalis ergonomische stoelen
Meidoornkade 22
3992 AE Houten
Super fijne stoel! Ook voor als je achter de computer zit.
Fijne stoel, die echt verlichting geeft.
Goed advies en snelle levering en je kan hem 14 dagen testen.
Top! Wil geen andere stoel meer
Wat ik ervan verwachtte... blijf prima in beweging...
Heel goed
fijne, comfortabele en functione stoel