Marco Meeuwes
- Product of service:
- Galactic Cruise
Goede prijzen en degelijke verzending
Snelle levering van een product die ik al lang wilde
Ik was zelf aan de late kant met het bestellen van een cadeau voor mijn kleinzoon en wilde weten of het pakket binnen 2 dagen uiterlijk geleverd kon worden en heb om die reden eerst gebeld. Ik werd vriendelijk en zeer correct te woord gestaan en werd gerustgesteld. Het spel werd de volgende dag netjes afgeleverd.
Snel geleverd. prima prize
Altijd goed
Langjarige, zeer tevreden klant
Zeer klantgericht. Ging iets mis met de levering. Dit werd direct opgelost.
Voor eerste aankoop kan ik niet anders dan positief evalueren, uitgebreid gamma voor waar ik naar op zoek was, enorm snelle service en verzending. U ziet me zeker terug.
Altijd goede service en snelle bezorging
Makkelijk bestellingen te doen. Snelle levering
Goede prijs en snelle bezorging
Snel, duidelijk, professioneel, fijne site, vertrouw ik om geregeld een leuk bordspel te kopen.
Eenvoudige communicatie en betaling , zeer snelle levering naar België, inhoud is goed verpakt.
Prima en netjes afgeleverd.
SpellenVariant verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SpellenVariant heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering van een product die ik al lang wilde
Snel geleverd. prima prize
Altijd goed
Langjarige, zeer tevreden klant
Zeer klantgericht. Ging iets mis met de levering. Dit werd direct opgelost.
Altijd goede service en snelle bezorging
Makkelijk bestellingen te doen. Snelle levering
Goede prijs en snelle bezorging
Prima en netjes afgeleverd.
SpellenVariant heeft de volgende resultaten bereikt:
SpellenVariant