Yannick Luisetto
- Product of service:
- Aeon's End Legacy
Very efficiant. Extremely fast shipping! Great price.
Ze deden wat ze beloofde.
Fijn, snelle levering en divers aanbod
snel en goede kwaliteit
Slay the Spire gekocht. Van bestellen tot de levering verliep alles vlekkeloos.
Snelle levering, goede verpakking, goede prijs.
In de avond besteld en een dag later, voor de vakantie in huis. Top!
goede service en snelle bezorging.
Snelle verzending, goed verpakt.
Binnen 1 dag bezorgd.
Spellenvartiant is altijd perfect
makkelijk bestellen
Heb hier als Belg al enkele malen een spel besteld en steeds super snel verzonden en hoefde nooit verzending te betalen. Ik heb wel een voorliefde voor grote games 🤣
Alles verliep super vlot
Product geleverd zoals aangeboden voor een scherpe prijs
SpellenVariant verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SpellenVariant heeft de volgende resultaten bereikt:
SpellenVariant
Hoekerhof 45
8862 PZ Harlingen
Very efficiant. Extremely fast shipping! Great price.
Ze deden wat ze beloofde.
Fijn, snelle levering en divers aanbod
snel en goede kwaliteit
Slay the Spire gekocht. Van bestellen tot de levering verliep alles vlekkeloos.
Snelle levering, goede verpakking, goede prijs.
In de avond besteld en een dag later, voor de vakantie in huis. Top!
goede service en snelle bezorging.
Snelle verzending, goed verpakt.
Binnen 1 dag bezorgd.
Spellenvartiant is altijd perfect