Reviews

9.4 / 10
1326 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Info over verloop order
9.3/10
Snelheid levering
9.5/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.3/10
Informatie op de website
8.9/10
After sales
9.1/10

1326 Reviews

LJM
9/10

Uitstekend

Sterke punten

Naast een zeer overzichtelijke website, een zeer betrouwbaar voorraadsysteem.
Goede verpakking en snelle verzending.


Yvonne
9/10

Snelle correcte afhandeling


Emilio
10/10

Ik heb tot nu toe 1 artikel besteld voor 19:00u en ik had het artikel de volgende dag in huis.
Klasse.


Olivier
10/10

Zeer goed! Begin januari 2019: Mage Knight Ultimate Edition was nog bij geen enkele andere (online) winkel te krijgen, maar wel bij Spellenvariant en ook nog tegen een hele goede prijs. In eerste...

Sterke punten

Beschikbaarheid van moeilijk verkrijgbare spellen.
Zeer scherpe prijs.
Snel antwoord op mails.


Nick's Tabletop Reviews
10/10

Ik had Mansions of Madness besteld en de levering is prima gegaan zoals het hoort. Het gebruik van de PostNL pakkettendienst is zeer fijn en betrouwbaar. Ik ben zeker van plan vaker gebruik te maken...

Sterke punten

De informatie van de inhoud van het product is zeer fijn om te weten wat ieder product behelst.


Joey
10/10

Snel, alles zo goed als beloofd

Sterke punten

Zeer snel


Japie
7/10

Voldoende

Sterke punten

Aanbod
Levering


Playmaster
10/10

Spirit Island besteld en deze werd netjes de volgende dag geleverd. Goede communicatie en duidelijk overzicht op de website.

Sterke punten

Ik heb nog gebeld met spellenvariant over een product wat niet leverbaar was volgens de website of mijn bestelling vertraagd zou worden. Er werd mij verteld dat de levering dezelfde middag nog binnen zou komen. Binnen een half uur waren de producten alweer aangemeld op de website en alles werd netjes geleverd de volgende dag.
Bij ontvangst bleek er een onderdeel te missen in de doos. De spellenvariant heeft dit netjes aangemeld zodat ik hier geen omkijken meer naar had.


J. Brugman
8/10

Prima levering.