mmmmmmmmmm
- Sterke punten
- alles naar wens verlopen
- Product of service:
- puzzel
prima
Op tijd een melding ontvangen voor het product, na de bestelling was het ook de volgende dag in huis.
Recent Pokemon TCG besteld, werd netjes verpakt verstuurd.
Vriendelijke
Goed en snel
Alleen maar erg positief
Heb nu vorige week de puzzel van de vierdaagse binnen wat ik jammer vond ik dat het doosje veel kleiner is dan de anderen ,de anderen zijn fijner hoop dat jullie daar wat aan. Kunnen. Doen
top
na telf. te woord te zijn gestaan, snel en makkelijk kunnen bestellen. en bestelling de andere dag al binnen. ze hadden gezegd dat je wensen bij de opmerkingen kon plaatsen. dit gedaan maar niet dit niet binnen gekregen.
Snelle service
Eindelijk gevonden wat ik zocht.
Leuke website en snelle verzending! Top!👍🏻
Zeer vriendelijk te woord gestaan, erg behulpzaam,
Efficient
SpellenRijk.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SpellenRijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
SpellenRijk.nl
Zaagstraat 1-13
7556 MX Hengelo
prima
Recent Pokemon TCG besteld, werd netjes verpakt verstuurd.
Vriendelijke
Goed en snel
Alleen maar erg positief
top
Snelle service
Eindelijk gevonden wat ik zocht.
Leuke website en snelle verzending! Top!👍🏻
Zeer vriendelijk te woord gestaan, erg behulpzaam,