Selma Degenhardt
- Sterke punten
- snelle levering, veel aanbod
- Product of service:
- escape the museum
Zeer goed en professioneel
Top
Als naar wens
veel verschillende blocs van yahtzee etc.
Nu paar keer besteld. Super snel geleverd en goed verpakt. Ga zeker weer bestellen
Heel goed
Erg goed geholpen Als ik wat vroeg gelijk en duidelijk beantwoord
Snel zorgvuldig en goed georganiseerd
Een fijn bedrijf. Snelle levering en alles netjes ingepakt.
De eerste keer besteld en meteen perfectgoede verpakking
Prima website, ik vond snel wat ik zocht. Het betalen en verzenden ging vlot.
Overzichtelijke webwinkel met zeer goed assortiment.duidelijke informatie en goede prijzen.snelle verzending
SpellenRijk.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SpellenRijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
SpellenRijk.nl
Zaagstraat 1-13
7556 MX Hengelo
Zeer goed en professioneel
Top
Als naar wens
veel verschillende blocs van yahtzee etc.
Heel goed
Erg goed geholpen Als ik wat vroeg gelijk en duidelijk beantwoord
Snel zorgvuldig en goed georganiseerd
Een fijn bedrijf. Snelle levering en alles netjes ingepakt.
De eerste keer besteld en meteen perfectgoede verpakking
Prima website, ik vond snel wat ik zocht. Het betalen en verzenden ging vlot.
SpellenRijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
SpellenRijk.nl