8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox78% beveelt Spare Rib Express aan!

Tom

SterSterSterLege sterLege ster

Bestelling werdt snel geleverd, maar de ribs waren totaal niet mals (2x medium menu, 1 was perfect en 1 zat vol met "harde" stukken vlees.)

Jeroen

SterSterSterLege sterLege ster

Spareribs smaakten vreemd en anders dan anders, niet helemaal vers en zagen er dof uit, alsof de ‘glazing’ vergeten was. Sorry, niet lekker dit keer.

SterSterSterLege sterLege ster

Eten zelf afhalen dan geef ik ze een 9. ( versheid en smaak zorgen daar voor) Maar laten bezorgen (nu 2x geprobeerd) een onvoldoende) bezorging duurde meer dan 1,5 uur, de (kip)burger was inmiddels lauw/koud en geen boter bij de maiskolf, die nog wel echt heet was. Bij mijn dochter hetzelfe . Burger lauw. Side dish heet. Voor de late bezorging kregen we wel 1 extra mini Ben en Jerry ijsbakje aangeboden. Ik heb na 1 uur en 10 minuten gebeld hoe het zat met onze bestelling, die volgens hun app een kwartier daarvoor (voordat ik belde ) geleverd zou worden. Hun gerechten zijn nietE. V. goedkoop dus mijn advies is zelf ophalen. Deze keer vonden wij het alle plussen en minnen opgeteld teleurstellend

DSV

SterSterSterLege sterLege ster

De bezorger mag wel wat vriendelijker zijn, als je dit werk niet wilt doen, moet je ander werk zoeken

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik had 2 vega burgers bestelt en 1 angus maar kreeg 1 angus, 1 beef en 1 verbrande vegaburger.

Michiel

SterSterHalve sterLege sterLege ster

de hoeveelheid ribs voor 40 euro is heel erg goed betaald! staat niet in verhouding dus

Normaal veel lekkerder, dit was een enorme teleurstelling

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De spareribs waren duidelijk ook “te lang” bewaard en aan de droge kant vergeleken normaal. Maar die waren nog te doen. De aardappel heb ik weg kunnen gooien, die heeft veelste lang liggen garen ergens. Verschrompeld, bruin, uitgedroogd echt niet te eten. Zelfs niet nog het allerbinnenste deel, was echt smerig.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Spareribs waren wederom erg lekker. De kip saté waren aangebrand langs beide kanten. Voorbij het stadium dat je het er nog wel even afschraapt. Jammer.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Het valt altijd tegen. Producten niet gaar, smaak enorm anders dan de vorige keer, koud, weinig.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Een aantal van de spareribs is niet mals daar heb ik al eerder over geklaagd!

Senna

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Prima smaak en op tijd bezorgd, maar helaas niet echt warm en de bacon die we extra toegevoegd hadden aan de bestelling waren ze vergeten te leveren.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het meisje dat kwam bezorgen bood excuses aan dat het zolang geduurd had vanwege drukte dat was heel netjes Maar wel jammer dat het eten dan opnieuw wordt opgewarmd in de magnetron en je halve gerecht keihard is geworden en zo verschrikkelijk heet dat je het niet normaal kan eten

suus

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik had er een biertje bij besteld en betaald. Dat is niet geleverd. Vergeten ofzo. Kan gebeuren. Daar heb ik nog over nagebeld. Niet nageleverd. Het is maar een biertje maar met 30 graden en hot ribs wel een belangrijk onderdeel van de bestelling. En dan voor €3,65 voor een blikje.

Het was smullen goede kwaliteit correcte bezorging. Dus uitstekend kan het niet beter verwoorden.

SterSterSterSterLege ster

Spare Rib Express verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Spare Rib Express heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 22 november 2019

Spare Rib Express

Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, service en uitstraling. Door de brede visie op marketing, productontwikkeling, logistiek en verpakkingen, bleek al snel dat het concept uitermate geschikt was voor een franchiseformule. Als premium maaltijdbezorger bieden wij de consument verse en ambachtelijke maaltijden met een goede prijs - kwaliteitsverhouding.

Tom

Jeroen

DSV

Michiel

Normaal veel lekkerder, dit was een enorme teleurstelling

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Een aantal van de spareribs is niet mals daar heb ik al eerder over geklaagd!

Senna

SterSterLege sterLege sterLege ster