Heerlijke spareribs gehad. Twee porties besteld. Wel opvallend dat er van 1 de portie super mals was en heel vers, de ander was wel een stuk taaier. Dat was wel zonde, maar verder goed tevreden.
Tis toppie
Maiskolf was koud, aardappel gratin ook helaas.
De temperatuur zou iets hoger mogen zijn
De spare ribs zijn qua hoeveelheid en smaak prima. En dan een bezorger die je smakelijk eten en geniet ervan toewenst ! Dan kan er toch niets meer mis gaan. Fijne feestdagen en een goed succesvol 2026 !!
Heerlijk gegeten Kleine tip ter verbetering, mag iets warmer aangeleverd worden. Misschien in folie verpakken.
1 stukje keiharde spareribs leek wel verbrand en dat in beide dozen. dit ben ik niet gewend, dit keer was het echt zonde van mijn geld heel jammer.
Ik vond ze echt niet lekker. Niet hot, en veel te vet. Eerste keer dat ze van de Damlaan komen. En de laatste keer vrees ik.
Wederom kunnen genieten van de porties malse smakelijke spare ribs die ook nog eens vlot thuis bezorgd werden.
Prima afgehandeld
Ga zo door prima service!!!
Het duurde wel wat lang voordat het bezorgd werd.
Geen verbetering heerlijk gegeten
Vindt het jammer dat het niet zoet en harder gebakken dus niet zo mals als we gewent zijn
Spare Rib Express verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Spare Rib Express heeft de volgende resultaten bereikt:
Tis toppie
Maiskolf was koud, aardappel gratin ook helaas.
De temperatuur zou iets hoger mogen zijn
Prima afgehandeld
Ga zo door prima service!!!
Het duurde wel wat lang voordat het bezorgd werd.
Geen verbetering heerlijk gegeten
Spare Rib Express heeft de volgende resultaten bereikt: