8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox77% beveelt Spare Rib Express aan!

Jacqueline

Was lekker de spare ribs .Vriendelijke bezorger . Alleen jammer dat jullie geen patat erbij hebben .

Voor het eerst besteld. Heerlijk! Temperatuur mocht iets warmer maar was nog prima.

Nicole

SterSterSterHalve sterLege ster

Spareribs zijn over het algemeen altijd heerlijk mals en goed van smaak. De bezorging liet erg lang op zich wachten, had om 18:48 uur besteld en het kwam pas 20:37 uur aan. Geprobeerd te bellen, maar door de drukte leek de hoorn eraf te zijn gehaald.

SterSterSterHalve sterLege ster

Al vóór het middaguur besteld voor die avond. Er zou bezorgd worden tussen 19.30 en 19.45 uur. Om 20.05 uur: nog steeds geen eten en dus maar eens gebeld. Onze bestelling was nog niet eens onderweg! Meer dan ACHT uur NA de bestelling hè. Slechte planning, naar mijn mening. Het excuus was, natuurlijk, dat ze het heel erg druk hadden. Snap ik, maar men wist uuuuuren vantevoren al van deze order. Slecht. De dame aan de telefoon was overigens heel vriendelijk en “begreep mijn frustratie”. Ook de bezorger bood z’n excuses nogmaals aan. De ribs waren overigens overheerlijk, maar ik weet niet of ik nogmaals bij SRE zal bestellen. Het was nl. niet de eerste keer dat er te laat geleverd werd, maar deze keer was ‘t wel echt uitzonderlijk laat: tien voor half negen! Niet grappig meer.

Richard

Het was weer heerlijk en op tijd bezorgd.

Louis

Keurig op tijd en goed eten.

henk besseling

wij zijn heel tevreden over alles van spare rib express zeker een aanrader

SterSterSterHalve sterLege ster

De gerechten waren niet zo warm als we gewent waren. De smaak was perfect!

Smaakte goed maar was lauw. Dat is jammer

André

Ongelofelijk mals. Heerlijke spare ribs.

Anja

SterSterSterHalve sterLege ster

Vandaag vlees erg vet niet mals en sommige stukken droog. Jammer normaal heb ik er geen enkele negatieve opmerking op

Het is eten goed maar het eten was lauw tot koud

M.C.

SterSterSterSterLege ster

Gerecht had warmer kunnen zijn.

Remco Smak

SterSterSterSterLege ster

Het was weer lekker. Alhoewel we twijfelde over de hoeveelheid. De Spareribs zouden 650 gram moeten zijn maar we denken dat het 400 gram was.

Spare Rib Express verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Spare Rib Express heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 22 november 2019

Spare Rib Express

Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, service en uitstraling. Door de brede visie op marketing, productontwikkeling, logistiek en verpakkingen, bleek al snel dat het concept uitermate geschikt was voor een franchiseformule. Als premium maaltijdbezorger bieden wij de consument verse en ambachtelijke maaltijden met een goede prijs - kwaliteitsverhouding.

Jacqueline

Nicole

Richard

Het was weer heerlijk en op tijd bezorgd.

Louis

Keurig op tijd en goed eten.

henk besseling

wij zijn heel tevreden over alles van spare rib express zeker een aanrader

SterSterSterHalve sterLege ster

De gerechten waren niet zo warm als we gewent waren. De smaak was perfect!

Smaakte goed maar was lauw. Dat is jammer

André

Ongelofelijk mals. Heerlijke spare ribs.

Anja

Het is eten goed maar het eten was lauw tot koud

M.C.

SterSterSterSterLege ster

Gerecht had warmer kunnen zijn.

Remco Smak

Spare Rib Express heeft de volgende resultaten bereikt: