tjerk wagemaker
Top
Niet goedkoop, maar wel prachtig!
Heb de spandoek nog steeds niet ontvangen, ligt blijkbaar niet aan jullie maar aan Gls , altijd problemen met deze firma , word nooit optijd geleverd of pakje onvindbaar , GLS is een ramp
Super service snelle levering
Heel goed!
Mooi spandoek en zeer snelle levering
Super kwaliteit en snelle levering!
Goed geholpen bij een foutieve levering, snel opgelost. TOP!
Prima!
Resultaat was prima
Leuk spandoek voor een leuke prijs
Super goed!
Mooie spandoek besteld en snel ontvangen
Bestelling komt maar niet aan
SpandoekSpecialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SpandoekSpecialist heeft de volgende resultaten bereikt:
SpandoekSpecialist
Twentepoort West 14B
7609RD Almelo
Top
Niet goedkoop, maar wel prachtig!
Super service snelle levering
Heel goed!
Mooi spandoek en zeer snelle levering
Super kwaliteit en snelle levering!
Goed geholpen bij een foutieve levering, snel opgelost. TOP!
Prima!
Resultaat was prima