Lusette
- Product of service:
- Spaanse kinderjurk
94% beveelt Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com aan!
94% beveelt Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com aan!
Was duidelijk
Schoentjes besteld voor mijn dochtertje, kom er na 1,5 maand achter dat de schoenen in de doos 2 maten groter zijn dan de maat op de doos (had ze apart gehouden voor een bruiloft) vandaag gebeld, super vriendelijk geholpen en het probleem werd direct opgelost !!! Super blij mee bedankt !!! Groet C.V.
Ik bestelde na een bepaalde tijd dus ik had het nier 1 dag later in huis maar 2. Dus precies op tijd. Spullen waren netjes verpakt. Ik ben heel tevreden.
Allen , vandaag besteld, morgen in huis is niet gelukt
Zeer correct
Snelle levering, artikel in goede staat.
Enorm slechte ervaring!
Super product, dochter super blij
helaas was de jurk licht beschadigd en omdat wij hem op tijd wilde hebben heen wij hem zelf gerepareerd, kan gebeuren.
Prima ervaring
Snel en accuraat mooie waaier
Snelle, goede levering
Artikel terug gestuurd maar nog niets vernomen. En dan ook nog de retour kosten moeten betalen.
ben zeer te vrede
Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com
Nering Bögelweg 113
7418 HJ Deventer
Allen , vandaag besteld, morgen in huis is niet gelukt
Zeer correct
Snelle levering, artikel in goede staat.
Enorm slechte ervaring!
Super product, dochter super blij