Inmiddels heb ik de juist bestelde manton ontvangen,die Manfred hoost persoonlijk voor mij heeft meegenomen uit spanje.Wat gelukt is.Wilde de"verkeerde "terugsturen,maar die mocht ik houden.Wat een...Inmiddels heb ik de juist bestelde manton ontvangen,die Manfred hoost persoonlijk voor mij heeft meegenomen uit spanje.Wat gelukt is.Wilde de"verkeerde "terugsturen,maar die mocht ik houden.Wat een top service!Ben ook blij dat ik voor mijn aankomende gelegenheid nu de goede kan gebruiken.Dankjewel Manfred!
Tommy
Product voldoet aan wensen en is zelfde als afbeelding. Erg blij mee
Mwah. De schoentjes zijn leuk, maar na enkele uren vielen de steentjes er al af. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en uitgelegd dat ze dus wel erg snel kapot gaan, echter hierop geen...Mwah. De schoentjes zijn leuk, maar na enkele uren vielen de steentjes er al af. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en uitgelegd dat ze dus wel erg snel kapot gaan, echter hierop geen reactie ontvangen. Wel heb ik al drie keer een e-mail ontvangen met het verzoek tot beoordeling. Bij dezen dus.
Wouters Els
Na een misverstand een goede service
Jelmer
Snelle,correcte service,product als verwacht
Denkt mee!
Henriëtte
Mooie rode waaier besteld maar helaas er was maar 1 buitenkant gelakt de 2e is vlekkerig en mag ik zelf nog lakken. Gelukkig ben ik handig.
Christianne van de Vegte-Meijerink
Prachtige jurk, levering enkele keren vertraagd, direct al een serie pailletjes eraf.
Heel goed
Lieke
Snelle levering, fijne service en prettig mail contact