9.1 /10

checkbox94% beveelt Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com aan!

Debby

Flamencorok

Lusette

Was duidelijk

Spaanse kinderjurk

anonymous

Schoentjes besteld voor mijn dochtertje, kom er na 1,5 maand achter dat de schoenen in de doos 2 maten groter zijn dan de maat op de doos (had ze apart gehouden voor een bruiloft) vandaag gebeld, super vriendelijk geholpen en het probleem werd direct opgelost !!! Super blij mee bedankt !!! Groet C.V.

Schoentjes

Astrid

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik bestelde na een bepaalde tijd dus ik had het nier 1 dag later in huis maar 2. Dus precies op tijd. Spullen waren netjes verpakt. Ik ben heel tevreden.

Product of service:
Een Spaanse haarspeld, waaier en een soort ketting van sliertjes alleen wist ik niet hoe die vast moest dus die is helaas ongebruikt.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Allen , vandaag besteld, morgen in huis is niet gelukt

Spaanse waaier

Zeer correct

Waaier

R. Eelman

Snelle levering, artikel in goede staat.

spaanse schoenen

Laura

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Enorm slechte ervaring!

Prinsessenjurk

Antwoord Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com

Beste Laura kan je aangeven waar je niet tevreden over bent? We horen graag van je. Wil je een mail sturen naar info@spaansejurk.nl

Geantwoord op

Toon

Super product, dochter super blij

Schoenen

mieke

SterSterSterHalve sterLege ster

helaas was de jurk licht beschadigd en omdat wij hem op tijd wilde hebben heen wij hem zelf gerepareerd, kan gebeuren.

witte jurk

Snelle, goede levering

Prinsessenjurk en schoentjes

Marjo

SterSterLege sterLege sterLege ster

Artikel terug gestuurd maar nog niets vernomen. En dan ook nog de retour kosten moeten betalen.

Rok

Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 23 mei 2012

Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com

Spaansejurk Nederland ofwel Spaansejurk.nl is samen met Prinsessenjurken.com onderdeel van Fiesta International en sinds 2009 actief op de Nederlandse markt met het grootste assortiment betaalbare Spaanse jurken, prinsessen jurken, schoenen en accessoires voor kinderen en volwassenen. Tevens leveren wij onze verkleedkleding binnen heel Europa en ook buiten Europa. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Nering Bögelweg 113

Spaanse waaier

Zeer correct

Waaier

R. Eelman

Snelle levering, artikel in goede staat.

spaanse schoenen

Laura