morssink
Uitstekend, op alle onderdelen tevreden
Fijn geregeld
Uitstekende service van offerte tot en met de installatie. Alles in goed overleg en een ploeg die meedenkt over de manier van installatie die het beste voor de klant is. Ook de aftersales is uitstekend in orde; heb je een vraag: bellen of mailen en je wordt meteen geholpen.
Goede service
Top bedrijf! Uiterst vakkundig en prettig!
Top bedrijf goed advies en zeer deskundige medewerkers
Uitstekend. Deskundig en netjes.
Stormschade gehad waren binnen 30 minuten aanwezig en binnen 24 uur alles gerepareerd ongelofelijk wat een top service erg blij mee.
afspraken correct nagekomen, zeer goede kwaliteitsprodukten gebruikt
Zeer vakkundig, geweldig advies en directe communicatie. Marcel is een bevlogen vakman en zorgt ervoor dat hij zijn afspraken opvolgt. De monteurs werken nauwkeurig, hebben oog voor detail. Onze installatie was binnen een paar uur geregeld. Kortom een echte aanrader!
Arie van der kuip, Heel tevreden, super strak 18 panelen. Zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Complimenten!!
Zowel op de zaak als thuis zonnepanelen laten leggen door solarama. Prima bedrijf! Deskundig, denken mee en komen afspraken na. Daarnaast prima prijs-kwaliteit-verhouding.
Perfect in alles
Gemoedelijk en snel werk,waarin alles in overleg wordt uitgevoerd.
Solarama verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Solarama heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend, op alle onderdelen tevreden
Fijn geregeld
Goede service
Top bedrijf! Uiterst vakkundig en prettig!
Top bedrijf goed advies en zeer deskundige medewerkers
Uitstekend. Deskundig en netjes.
afspraken correct nagekomen, zeer goede kwaliteitsprodukten gebruikt
Perfect in alles
Gemoedelijk en snel werk,waarin alles in overleg wordt uitgevoerd.
Solarama heeft de volgende resultaten bereikt: