Alex
- Sterke punten
- Bereikbaarheid en service
Prettige contacten zowel telefonisch als per email/chat
Lastig om afspraken te maken. Duurt lang voordat levering plaats vind. Montage afspraak inplannen duurt ook te lang.
Prima service!
Heel goed
Deskundig
Zeer teleurstellende organisatie, Het begon met het verkeerd opmeten van de jaloezieën. Dat kan naar mijn mening gebeuren. De jaloezieën moesten vervolgens worden omgeruild. Daarna ontving ik de jaloezieën terug, maar deze waren op de goedkoopste manier afgezaagd en niet netjes afgewerkt. Opnieuw moesten de jaloezieën worden omgeruild. Er werd aangegeven dat er volledig nieuwe jaloezieën geleverd zouden worden in de juiste maat en met correcte afwerking. Toen ik deze opnieuw ontving, bleken er wéér verkeerde jaloezieën te zijn gestuurd. Er zijn slechts twee koordjes aanwezig, terwijl op de factuur duidelijk staat dat het om drie koordjes gaat. In het e-mailcontact wordt er totaal niet met mij als klant meegedacht of tegemoetgekomen. Het enige wat ik hoor is: “Wat vervelend voor u.” Ik heb nog nooit zo’n slechte service ervaren.
Goede ervaring, alles netjes!
Was onze tweede bestelling van raamdecoratie. Alles ging snel en soepel
Duidelijke afspraken en goede service.
We hebben snel de bestelde stalen ontvangen en daarna besteld. Dit ging gemakkelijk. We werden goed op de hoogte gehouden van het proces. De bestelling werd binnen de toegezegde tijd geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer tevreden vanaf de bestelling tot aan de levering van mijn jaloezie.
Zeer positief
Goed. Contact met een medewerker verliep prettig, ze kon mij Goed helpen.
Fijne communicatie en mooie producten.
Solano Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service!
Heel goed
Deskundig
Goede ervaring, alles netjes!
Was onze tweede bestelling van raamdecoratie. Alles ging snel en soepel
Duidelijke afspraken en goede service.
Zeer tevreden vanaf de bestelling tot aan de levering van mijn jaloezie.
Zeer positief
Goed. Contact met een medewerker verliep prettig, ze kon mij Goed helpen.
Fijne communicatie en mooie producten.
Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt: