Theo Korsten
Veel keuze en mogelijkheden. Goede en duidelijk richtlijnen op de website. Vlot werkende klantenservice, die vrij snel contact met je opneemt.
- Sterke punten
- Goede klantenservice.
zeer goed
Supee
Luxaflex horren echt perfect geleverd. Goede site om maten op te geven en keus te bepalen.
Fijn geholpen.
Prima, netjes afgeleverd.
Prima kwaliteit van de geleverde jaloezieën .
Goed product
Alles ging prima, bestellen, communicatie qua bezorging, de bezorging zelf ook perfect. Alleen vind ik het heel vervelend dat ik geen montage kon kiezen, vanwege de afstand. Ik had er gewoon voor willen betalen, maar die optie is er niet. Nu heb ik een hordeur van €400 staan, die niet 100% goed zit. En ben ik bang dat deze kapot gaat een keer. Daar is het eigenlijk veel te duur voor. De gebruiksaanwijzing vond ik erg ingewikkeld, en met mij nog 3 personen die me geholpen hebben. Dus dat zou allebei wel wat beter mogen. Zeker omdat het zo duur is. Ik vind het niet erg om voor kwaliteit te betalen, maar dan moet het wel 100% kloppen.
Super
Garantie tot aan de voordeur
prima communicatie
Top
Gewelding!
Super geholpen door Bas Ooststrom bij keuze, inmeten en monteren screens
Solano Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer goed
Supee
Fijn geholpen.
Prima, netjes afgeleverd.
Prima kwaliteit van de geleverde jaloezieën .
Goed product
Super