8,7 /10

checkbox94% beveelt Solano Wonen aan!

Gerrit van Daalen

Een stabiel bedrijf met vriendelijke medewerkers. Het kennisniveau ligt hoog.

Zeer behulpvaardig en komt afspraken na.

Antwoord Solano Wonen

Hartelijk bedankt voor deze mooie 10/10 beoordeling en uw aanbeveling! Fijn om te lezen dat u onze medewerkers als vriendelijk en deskundig heeft ervaren en dat afspraken goed zijn nagekomen. Daar doen we het voor!

Gerard De Gooijer

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede en makkelijk online bestellen.

Duidelijke webshop

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw beoordeling en aanbeveling! Fijn om te horen dat u onze webshop duidelijk en het online bestellen gemakkelijk vindt. We hopen u in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn!

Goed en behulpzaam

Vragen, krijg je gewoon iemand aan de telefoon die je helpt. Hoe cool is dat

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie beoordeling en aanbeveling! Fijn om te horen dat u goed en behulpzaam bent geholpen. En inderdaad: gewoon iemand aan de telefoon krijgen die u verder helpt, dat vinden wij zelf ook wel zo prettig.

Wouter

SterSterSterSterLege ster

Goed to zeer goed, had compleet zeer goed geweest, als er directere communicatie is over vertraging van levering.

Makkelijk configureren en bestellen

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie beoordeling en aanbeveling! Fijn om te lezen dat u het configureren en bestellen als prettig heeft ervaren. Jammer dat de communicatie rondom de vertraging van de levering niet helemaal naar wens is verlopen. We nemen uw feedback zeker mee, want duidelijke en tijdige communicatie vinden wij belangrijk.

Marrit

Precies zoals je het graag wilt.

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor de mooie 10/10! Fijn dat alles helemaal naar wens is. We wensen u veel plezier van uw aankoop!

Peter de Jong

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Inmeten en offerte aanvraag

Antwoord Solano Wonen

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Jammer om te lezen dat onze offerte niet aansloot bij uw verwachtingen en dat u uiteindelijk voor een andere aanbieder heeft gekozen. We begrijpen dat prijs een belangrijke rol speelt bij het maken van een keuze. We waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze communicatie en werkwijze verder te verbeteren.

Mariska Knöps

SterSterSterSterLege ster

Wisselend, telefonisch contact en advies was zeer goed. Alleen was de levertijd 9 weken i.p.v. 3/4 en de communicatie daarover was zeer slecht. Ook de handleiding was zeer summier. De screens zelf zijn heel mooi.

Telefonisch contact, heel goed advies! Mooi product

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw uitgebreide review en uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het telefonische contact, het advies en natuurlijk met de screens zelf. Dat de levertijd uiteindelijk 9 weken is geworden in plaats van de verwachte 3 à 4 weken en dat u hierover onvoldoende bent geïnformeerd, vinden we jammer om te horen. We begrijpen dat dit voor teleurstelling zorgt. Ook nemen we uw opmerking over de handleiding zeker mee. Fijn dat u ondanks deze punten wel voor ons zou kiezen en tevreden bent met het eindresultaat. Veel plezier met uw screens!

Remco Millenaar

Optijd geleverd en de rolluik was zelfs eerder klaar dan de verwacht.

Goede service. Goed telefonisch berijkbaar

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie 10/10 beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en het telefonische contact. Extra leuk dat het rolluik zelfs eerder klaar was dan verwacht en op tijd bij u is geleverd. Veel plezier ervan!

Johan Bons

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mijn ervaring met Solano Wonen is niet best. Toen ik via het contact formulier op de website wat vragen had m.b.t. het inmeten van Luxaflex duo rolgordijnen die ik wou gaan bestellen, en waar alles duidelijk omschreven was, en waarbij stond we proberen binnen 2 werkdagen te reageren. Heb ik geen enkele reactie gehad. Daarna gebeld waar ik een e-mail gestuurd kreeg waar ik op kon reageren. Dus het hele verhaal opnieuw er ingezet, en waar ik een waardeloos antwoord kreeg. Mijn vragen waren over Duo rolgordijnen en in het het antwoord werd er over een heel ander product gesproken, waarop mijn antwoord kwam, heeft u eigenlijk wel mijn mail gelezen ?? Dus het hele verhaal nog een keer gestuurd, en weer de foto’s erbij, en een schets van de situatie gemaakt, en daarna kreeg ik excuses en wel de juiste antwoorden. Daarna heb ik de spullen besteld. Op 8 September zijn de spullen afgeleverd. Maar bij het uitpakken van de spullen bleek er 1 voeding niet bij te zitten, en heb ik gelijk gebeld, waar ik vervolgens weer gevraagd werd een contact formulier in te vullen op de website. Dat vind ik ronduit slecht! Als ik bel dat als er bij de levering iets fout is gegaan, is dat jammer, maar we blijven mensen dus er kan altijd een keer iets fout gaan, echter verwacht ik wel dat hier actie op word ondernomen, en niet afgewimpeld worden door een contactformulier in te vullen waar weer bij stond we proberen binnen 2 werkdagen te reageren, dus vrijdag een eindje in de middag (de derde dag) toch maar weer eens gebeld, waar het contactformulier weer niet goed binnen was gekomen en waar ik weer een e-mail kreeg waar ik op kon reageren. Dit heb ik ook gelijk gedaan. Uit eindelijk, is de voeding die vergeten was, gisteren afgeleverd, 16 dagen later. Dit lijkt helemaal nergens op. Als je vandaag de dag iets voor 23:00 besteld heb je het de volgende dag in huis, maar bij Solano duurt dit maar liefst 16 dagen. De reden dat ik bij jullie deze spullen besteld heb, is dat op jullie pagina je erg gemakkelijk de produkten zelf in kunt voeren. Dit waren de eerste 2 powervieuw produkten die ik besteld heb, en het idee is om op diverse plaatsen in onze woning nog meer van deze produkten te gaan plaatsen, echter zie ik geen motivatie om dit nog bij Solano te gaan doen. Ik zal jullie dan ook zeker niet bij iemand aanbevelen. Dit voelt voor mij als het geld is binnen dus het zal wel en hebben jullie er niet zo veel prioritijd meer aan.

Antwoord Solano Wonen

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We hebben uw contactmomenten nog even nagekeken. Op uw eerste bericht over het inmeten is binnen de aangegeven termijn gereageerd. Er was daarbij inderdaad sprake van een kleine miscommunicatie over het type product. Gelukkig werd dit snel duidelijk en konden we uw vraag daarna alsnog beantwoorden. Jammer dat er bij de levering een voeding ontbrak. Dat is uiteraard vervelend en niet wat u van ons mag verwachten. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, wordt via het keuzemenu aangegeven dat een klacht of serviceverzoek via het contactformulier kan worden ingediend. Dit doen we zodat de melding goed wordt vastgelegd en door de juiste collega kan worden opgepakt. Dat het vervolgens 16 dagen heeft geduurd voordat de ontbrekende voeding werd nageleverd, vinden we uiteraard ook jammer. We zijn wel blij dat het uiteindelijk is opgelost en dat u de voeding alsnog heeft ontvangen. Juist omdat u aangeeft dat u mogelijk nog meer PowerView-producten wilde aanschaffen, vinden we het extra jammer dat deze ervaring uw vertrouwen in ons heeft beïnvloed.

SterSterSterLege sterLege ster

Lange levertijden

Geen mededeling zo van sorry fabriek vakantie of zo

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw beoordeling en uw aanbeveling. Jammer om te lezen dat de levertijd langer was dan verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker wanneer u uitkijkt naar uw bestelling. We nemen uw feedback over de communicatie rondom de levertijd zeker mee.

Eelco van de Kamp

SterSterSterSterLege ster

De communicatie tijdens de aanschaf is prima geweest, de staaltjes mogelijkheid voor het doek van de screen leidde tot een goede keuze. Enige punt van aandacht is dat tijdens het inmeten er een specifieke keuze gemaakt moest worden voor de plaatsing van de screen. Ik ben te veel uitgegaan van het advies van de inmeetservice. Achteraf gezien had de screen een paar centimeter groter mogen zijn, waardoor de plaatsing wat meer op het midden van de stenen was uitgekomen. Ik heb een goede oplossing gevonden om de screen te kunnen plaatsen. Het eindresultaat ziet er prima uit

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de communicatie, het uitkiezen van het doek en het uiteindelijke resultaat. Jammer dat de plaatsing achteraf net iets anders uitpakte dan u had verwacht. Goed om te horen dat u hiervoor een passende oplossing heeft gevonden en dat de screen uiteindelijk mooi tot zijn recht komt. Veel plezier ervan!

Jose Del Olmo

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Het gehele proces van uitzoeken en bestellen is prima, helaas de levering niet! Eerste keer niet achter gelaten bij de buren en de tweede keer, lag het product niet in de auto! In afwachting van vervolg……

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het uitzoeken en bestellen. Jammer dat de levering niet helemaal naar wens is verlopen, onze excuses hiervoor. Als het goed is, is uw pakket vandaag alsnog bij u afgeleverd. Mocht dit niet het geval zijn, neemt u dan gerust contact met ons op. We kijken dan graag met u mee naar de status van de levering.

Karel Saman

Gewoonweg in één woord ‘uitmuntend!’

Voor de kwaliteit van de rolluiken kies en betaal je zelf. Wij hebben voor het merk Heroal gekozen. De kwaliteit van bouw en materialen van de rolluiken van dit merk zijn top. Zet daar bovenop de supergoede klantenservice en de minutieuze communicatie in elke stap vanaf begin, productie tot levering van alle rolluiken, …dan kan je dit in één woord omschrijven als ‘uitmuntend’. Dank aan Solano wonen.

Antwoord Solano Wonen

Hartelijk dank voor deze prachtige review en de mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel de kwaliteit van de rolluiken als onze service en communicatie. We vinden het ontzettend leuk om te horen dat u het hele traject als ‘uitmuntend’ heeft ervaren. Heel veel plezier van uw Heroal rolluiken en bedankt voor het vertrouwen in ons!

Henk Ruiterkamp

Al vaker wat besteld en ook deze keer alles weer goed geregeld. Hartelijk dank hiervoor.

Antwoord Solano Wonen

Wat leuk om te lezen dat u opnieuw voor ons heeft gekozen en dat ook deze bestelling weer naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie 10/10! Graag tot een volgende keer.

T.Hofstra

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed advies alleen communicatie kan beter montage zou plaatsvinden tussen 9 en 12 uur maar de monteurs stonden al om 7.40 uur op de stoep dat is voor ons midden in de nacht 😀.

Keurig afgeleverd en gemonteerd

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw beoordeling en de duidelijke feedback! Fijn dat u tevreden bent over het advies, de levering en de montage. 7.40 uur is inderdaad een stuk vroeger dan het afgesproken tijdsblok van 9.00 tot 12.00 uur. We begrijpen dat dit niet helemaal de gewenste start van de dag was 😀. We nemen uw opmerking over de communicatie zeker mee!

Geantwoord op

Solano Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,7/10
  • checkEerste review geschreven op 4 september 2013

Solano Wonen

Van huis naar thuis? Creëer wooncomfort met maatwerk raamdecoratie, buitenzonwering, horren en vloeren. Solano Wonen levert hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Tot wel 50% goedkoper! Van houten jaloezieën, hordeuren en knikarmschermen tot rolluiken, screens en PVC vloeren. Eén aanspreekpunt voor het hele project. Wel zo handig! Onze missie? Voordelige raam- en vloerbekleding voor iedereen! Kies voor goedkope zonwering van A-merken (Luxaflex®, Verano® en VELUX®). Of ga voor ons extra budgetvriendelijke huislabel. Bij Solano Wonen ben je verzekerd van scherpe prijzen. Altijd! Wij kopen grootschalig in en verzenden rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien hanteren wij lage marges. Daardoor bieden wij onze producten tot wel 50% goedkoper aan!

Simon Vestdijkwei 3

8914 AX Leeuwarden

Gerrit van Daalen

Een stabiel bedrijf met vriendelijke medewerkers. Het kennisniveau ligt hoog.

Zeer behulpvaardig en komt afspraken na.

Gerard De Gooijer

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede en makkelijk online bestellen.

Duidelijke webshop

Goed en behulpzaam

Vragen, krijg je gewoon iemand aan de telefoon die je helpt. Hoe cool is dat

Wouter

Makkelijk configureren en bestellen

Marrit

Precies zoals je het graag wilt.

Peter de Jong

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Inmeten en offerte aanvraag

Mariska Knöps

Telefonisch contact, heel goed advies! Mooi product

Remco Millenaar

Optijd geleverd en de rolluik was zelfs eerder klaar dan de verwacht.

Goede service. Goed telefonisch berijkbaar

Johan Bons