Noud Mooren
- Sterke punten
- Advies, service
Goed advies. Geweldige service
Heel tevreden! Ik had al twee keer vertikale lamellen gekocht waarmee ik heel blij was. Topkwaliteit voor deze prijs. Deze keer kocht ik een verduisterend elektrisch rolgordijn. Iets in de installatiehandleiding was niet duidelijk doordat de motor een nieuwe versie was, maar Solano wonen vond en bezorgde vlot de informatie die ik nodig had. Het ding werkt goed. Voor de derde maal een tevreden klant.
Product goed, service matig
Prima ervaring met dit bedrijf. Het bedrijf reageert snel op vragen.
Kwaliteit goed en vriendelijke personeel
Heel leuk
Volgens afspraak, prima
Blij met mijn overkapping
Goed nette manier van helpen, goede en duidelijk mail. Maar om zeker te zijn dat product goed pas op laten meten door hun service.
Makkelijk bestellen. Concurerende prijzen
Solano is een heel fijn bedrijf. Mooie producten en fijn contact met medewerkers zowel telefonisch, in de winkel als degene die thuis komen inmeten en plaatsen
Alles is naar wens gelopen.
Nieuwe markiezen super snel geleverd en netjes gemonteerd
Zeer positief
Goede en snelle levering
Solano Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Product goed, service matig
Prima ervaring met dit bedrijf. Het bedrijf reageert snel op vragen.
Kwaliteit goed en vriendelijke personeel
Heel leuk
Volgens afspraak, prima
Blij met mijn overkapping
Makkelijk bestellen. Concurerende prijzen
Alles is naar wens gelopen.
Nieuwe markiezen super snel geleverd en netjes gemonteerd
Zeer positief