8.8 /10

checkbox94% beveelt Solano Wonen aan!

Freerk

goed

veel keuze

A.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer teleurstellende ervaring – na 2,5 maand nog steeds geen correcte offerte. Absoluut niet aan te bevelen. Helaas ben ik zeer ontevreden over mijn ervaring met Solano. Ik heb een afspraak aangevraagd om alles te laten inmeten. Pas ongeveer een maand later ontving ik de eerste offerte. Deze bevatte echter direct meerdere fouten. Onder andere de kleur, bedieningszijde, afgesproken afmetingen en kabellengte waren verkeerd. Ook accessoires die ik ondertussen uitdrukkelijk per e-mail had aangevraagd, ontbraken. De wijzigingen en aanvullingen die ik per e-mail had doorgegeven, waren duidelijk niet verwerkt. Ook bij de afmetingen waren er problemen. Tijdens het inmeten werd mij verteld dat voor de buitenkast bij mijn raam van ongeveer 1,60 m hoog circa 15 cm voldoende zou zijn en dat bij zulke korte ramen normaal gesproken niet meer wordt geplaatst. In de offerte werd vervolgens 25 cm berekend. Vanwege de lange wachttijd en de vele fouten wilde ik in eerste instantie niet meer bestellen. Vervolgens werd mij meegedeeld dat ik alsnog € 90 aan inmeetkosten moest betalen. Deze kosten heb ik vervolgens betaald. Daarna heb ik toch overwogen om ten minste één van de oorspronkelijk drie ramen te laten uitvoeren. Ik heb opnieuw heel duidelijk en concreet aangegeven welke punten in de offerte aangepast moesten worden. Vervolgens kreeg ik ineens te horen dat het oorspronkelijk aangeboden materiaal niet meer beschikbaar was. Daarom heb ik gevraagd om informatie over het nieuwe materiaal en tegelijkertijd nogmaals aangegeven welke wijzigingen noodzakelijk waren. Het resultaat was opnieuw zeer teleurstellend: ik ontving wederom een offerte met het oude materiaal dat volgens Solano niet meer beschikbaar was. Bovendien waren de door mij uitdrukkelijk gevraagde wijzigingen opnieuw niet verwerkt. Zelfs de al betaalde inmeetkosten van € 90 stonden opnieuw op de rekening. Op mijn vragen over het nieuwe materiaal kreeg ik helemaal geen antwoord. Inmiddels zijn we ongeveer 2,5 maand verder en heb ik meerdere foutieve of niet bijgewerkte offertes ontvangen. Informatie en wijzigingen uit mijn e-mails worden herhaaldelijk niet verwerkt en zelfs reeds betaalde kosten worden opnieuw in rekening gebracht. Telefonisch overleg wordt afgewezen, omdat men alles per e-mail wil documenteren. Juist daarom vind ik het extra onbegrijpelijk dat wat ik schriftelijk doorgeef vervolgens niet correct wordt verwerkt. Natuurlijk kan er een keer een fout worden gemaakt. Maar wanneer je meerdere keren schriftelijk aangeeft wat er niet klopt en vervolgens opnieuw offertes ontvangt waarin dezelfde én nieuwe fouten staan, is er naar mijn mening sprake van een structureel probleem. Zeker wanneer concrete vragen daarnaast onbeantwoord blijven. Na 2,5 maand had ik op zijn minst een correcte, volledige en actuele offerte verwacht. In plaats daarvan heeft dit proces mij vooral veel tijd en frustratie gekost. Op basis van mijn ervaring kan ik Solano dan ook absoluut niet aanbevelen.

particulier

SterSterSterSterLege ster

Grotendeels top kwaliteit en communicatie, één verbetersuggestie slechts; het meeleveren van vulmateriaal wanneer extra verdikte geleiders worden besteld

Communicatie, kwaliteit materiaal & support

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie beoordeling en de positieve woorden over onze communicatie, kwaliteit en service! Fijn om te horen dat u tevreden bent.

F van der Zwaag Zeilstra

Goed geleverd

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie 10/10 beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed is geleverd en dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!

R. Feenstra

Constant op de hoogte van voortgang gehouden, correcte afhandeling van opdracht, kwaltiteit en aflevering

Zie boven + het afleveren is in eigen beheer en dat is duidelijk te merken in vergelijking met de reguliere bezorgdiensten. De bezorger was uitermate voorkomend en beleefd

Antwoord Solano Wonen

Hartelijk dank voor deze mooie 10/10-review! Fijn om te horen dat u onze communicatie, kwaliteit en aflevering zo positief heeft ervaren. Ook goed om te lezen dat onze eigen bezorgservice het verschil maakt. We geven het compliment zeker door aan onze bezorger! Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling.

Patrick Slobbe

SterSterSterSterLege ster

In afwachting wat de oplossing wordt?

M. Verhagen

SterSterSterHalve sterLege ster

Net product afgeleverd. Toch wel lange levertijd.

Goede pasvorm

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de pasvorm en ons zou aanbevelen. We begrijpen dat de levertijd wat langer was dan gewenst en doen er uiteraard alles aan om dit zo kort mogelijk te houden. Veel plezier met uw nieuwe product!

gert versteeg

erg goed en betrouwbaar

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u ons als goed en betrouwbaar heeft ervaren. Ook bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Jacques Cabri

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel en voortvarend bij het plaatsen van de bestelling. De benodigde informatie is makkelijk te vinden. Alleen de (over)maat in de breedte van een verticaal zonnescherm op de muur mag ruimer. De montageschroeven zaten erg dicht op de rand van de muur. Dit vergde nauwkeuriger meet- en boorwerk. Uiteindelijk lukte het het wel, maar een centimeter per kant extra was wel prettiger.

Goede prijs/kwaliteit verhouding, al met al aan te bevelen als leverancier van verticale zonneschermen.

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw uitgebreide review en aanbeveling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de informatievoorziening en de prijs-kwaliteitverhouding. Ook bedankt voor uw feedback over de montageschroeven en de benodigde overmaat. We waarderen het dat u dit met ons deelt en nemen uw opmerking zeker mee. Fijn dat de montage uiteindelijk goed is gelukt!

Jeroen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Rommelig. Ik heb meerdere horren besteld. Die werden uiteindelijk over twee leveringen verdeeld. Vanwege vakantie heb ik de klantenservice gevraagd het naar een ander adres te sturen. Dat leek te lukken, maar uiteindelijk stond pakket 1 gewoon in ons huisadres, door de bezorger gewoon achtergelaten ( wij dus op vakantie; dankzij een oplettende buur het pakket kunnen veiligstellen). Vervolgens is ons tweede pakket nog steeds ergens onderweg. Daarvan heb ik het verzendadres intussen online teruggewijzigd naar ons thuisadres (terug van vakantie), maar na een eerdere melding over manco/niet geladen levering, heb ik er niks meer van gehoord. Heb inmiddels de bezorgdienst ook al gemaild. Al met al een behoorlijk rommeltje zo. En dan heb de producten zelf nog niet eens geïnstalleerd, dus daar kan ik geen uitspraken over doen. Hoop dat de kwaliteit van de horen beter is dan de aanloop van bestellen en bezorgen.

Antwoord Solano Wonen

Wat vervelend om te lezen dat de levering van uw bestelling zo rommelig is verlopen. We begrijpen dat dit extra vervelend is wanneer u op vakantie bent en u zelf achter de pakketten aan moet. Dit is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We hopen dat het tweede pakket inmiddels goed bij u is aangekomen en dat u na installatie tevreden bent over de horren.

Willem Adema

Goede ervaring.

Komen afspraken goed na.

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u een goede ervaring met ons heeft gehad. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Ronald

Was netjes optijd zoals afgesproken

De site is mooi opzichtigheid

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles netjes en volgens afspraak is verlopen. Ook bedankt voor het compliment over onze website. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Temmy Bakker

Snelle reacties en aardige mensen aan telefoon en bij monidemtage

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie beoordeling en het cijfer 8! Fijn om te horen dat u onze snelle reacties en de prettige communicatie met onze medewerkers en monteurs zo positief heeft ervaren. We waarderen het dat u ons zou aanbevelen!

te Slaa

Heel hulpvaardig en en levering is altijd op tijd

Komen na wat is afgesproken

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze service als hulpvaardig ervaart en dat wij onze afspraken rondom de levering goed nakomen. Dat waarderen wij enorm. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling!

Antoinette

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Goed overleg, denken mee en communiceren goed

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze communicatie, het meedenken en het overleg zo positief heeft ervaren. We vinden het belangrijk om goed met onze klanten mee te denken en duidelijk te communiceren. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Geantwoord op

Solano Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 september 2013

Solano Wonen

Van huis naar thuis? Creëer wooncomfort met maatwerk raamdecoratie, buitenzonwering, horren en vloeren. Solano Wonen levert hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Tot wel 50% goedkoper! Van houten jaloezieën, hordeuren en knikarmschermen tot rolluiken, screens en PVC vloeren. Eén aanspreekpunt voor het hele project. Wel zo handig! Onze missie? Voordelige raam- en vloerbekleding voor iedereen! Kies voor goedkope zonwering van A-merken (Luxaflex®, Verano® en VELUX®). Of ga voor ons extra budgetvriendelijke huislabel. Bij Solano Wonen ben je verzekerd van scherpe prijzen. Altijd! Wij kopen grootschalig in en verzenden rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien hanteren wij lage marges. Daardoor bieden wij onze producten tot wel 50% goedkoper aan!

Simon Vestdijkwei 3

Goed geleverd

R. Feenstra

Patrick Slobbe

SterSterSterSterLege ster

In afwachting wat de oplossing wordt?

M. Verhagen

SterSterSterHalve sterLege ster

Net product afgeleverd. Toch wel lange levertijd.

Goede pasvorm

gert versteeg