9 /10

checkbox96% beveelt Sola aan!

Ria Hazenberg

Prettig.

afgiet pannen

anonymous

Super bedrijf! Na een jaar opende wij pas onze set en bleek er een mes beschadigd te zijn. Eén dag later hadden we al een nieuw mes binnen. Ik zou het iedereen aanraden!

Messenset donau

Snelle en goede afhandeling en levering

Taartschep

Ik beveel nooit aan alleen als ik moet waarschuwen dat er iets niet goed zit

Product of service:
Bestek, was veel te groot uitgevoerd ik heb bestek van 30 jaar terug als je dat naast elkaar legt is het bestek voor reuzen

Dave

Genoeg keuze en snelle levering

Bestek & pannenset

anonymous

Excellent, juiste informatie, snel handelen, top!

Wokpan

anonymous

Fijn dat het bestek ook per stuk besteld kan worden, handig om je bestaande set aan te vullen

Sola bestek

Duidelijk, snel en goede kwaliteit producten

Keramische koekenpannen

Joris

Razendsnelle en klantvriendelijke service Ik ben echt onder de indruk van de klantenservice van Sola. Mijn vraag over een 20 jaar oude pannenset werd snel en persoonlijk opgepakt. Binnen een paar dagen had ik niet alleen een reactie, maar ook nieuwe onderdelen thuisgestuurd. Toen ik vroeg of ik de set nog completer mocht maken, werd daar zonder gedoe op ingegaan – gewoon opgelost. Het contact was steeds vriendelijk, snel en oplossingsgericht. Geen moeilijk gedoe over bonnetjes of voorwaarden, maar gewoon service zoals je die hoopt te krijgen. Wat mij betreft een schoolvoorbeeld van hoe klantenservice hoort te werken. Bedankt Sola!

Pannenset

Positief

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Lepels

Sola verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sola heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 22 oktober 2021

Sola

Al bijna 100 jaar maken wij fraai bestek, innovatieve pannensets en bak- en braadartikelen van duurzame kwaliteit. Als Nederlands familiebedrijf hebben we een lange geschiedenis waarin kwaliteit de rode draad vormt.

Van Reenenweg 155

Dave

Genoeg keuze en snelle levering

Bestek & pannenset

anonymous

Excellent, juiste informatie, snel handelen, top!

Wokpan

Sola bestek