8.9 /10

checkbox96% beveelt Sola aan!

Jolanda van Dijk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb mijn pannen nog niet ontvangen. Heb begin mei de bestelling gedaan online.

Pannen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Pas geleden de profiline deluxe set aangeschaft. Waardeloze kwaliteit. 23 jaar Sola gehad en was top. Daarom dachten wij een goede set pannen te kopen. Daarom contact gehad met klantenservice. Zij vonden de kwaliteit zeer goed en konden niets meer voor ons betekenen. Nooit aanschaffen deze set!

Profiline deluxe

SterSterSterLege sterLege ster

Goed, alleen kwaliteitscontrole van de producten zou beter kunnen.

Bestekset van 100 stuks

Koekenpannen en keukenmessen

Goede ervaring, behulpzaam en snelle levering

Servies set

Marian Peute

Per internet cassette 12 personen besteld. Huwelijkscadeau voor kleinzoon. Snel geleverd, prima verpakt. Helaas garantietermijn voor ruiling te kort. Cassette wordt pas bij huwelijk gegeven.

Product of service:
12 persoons cassette Donau.

George Sasabone

Mooie pannen set

Pannenset

Claire Andriessen

Heel goed

8 delig Haags lofje

C.C Veltkamp Pouw

Zeer goed! Goede foto’s en beschrijving van het product. Hele fijne pan, licht in gewicht en doet wat het moet doen. Heel blij met deze aankoop. Echt een aanrader.

Hapjespan

anonymous

Vlotte bezorging, prima pannen!

Koekenpannen

Lennart

SterSterSterSterLege ster

Ik heb al jaren Sola bestek en ik wou wat extra's hebben, helaas is wat ik heb natuurlijk na een paar decennia niet meer beschikbaar, maar er was wat wat er op leek. Voor de grap ook wat goudkleurig bestek besteld (alles om maar niet voor het versturen te betalen, ook al betaal je zo meer... slechte gewoonte), alles is keurig verstuurd en geleverd, verkeerde kleur bestek geleverd, maar koper vond ik ook grappig, het product was even duur dus ik heb het er bij gelaten.

Diverse bestek

Marcel

Bestek 5 jaar geleden en laatst wat extras

A Oude Blenke

Zeer snel geleverd

Fleuri dessertmessen

Sola verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sola heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 22 oktober 2021

Sola

Al bijna 100 jaar maken wij fraai bestek, innovatieve pannensets en bak- en braadartikelen van duurzame kwaliteit. Als Nederlands familiebedrijf hebben we een lange geschiedenis waarin kwaliteit de rode draad vormt.

Van Reenenweg 155

3702 SJ Zeist

Jolanda van Dijk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Pannen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Profiline deluxe

SterSterSterLege sterLege ster

Goed, alleen kwaliteitscontrole van de producten zou beter kunnen.

Bestekset van 100 stuks

Goede ervaring, behulpzaam en snelle levering

Servies set

Marian Peute

Product of service:
12 persoons cassette Donau.

George Sasabone

8 delig Haags lofje

C.C Veltkamp Pouw

Hapjespan

anonymous

Vlotte bezorging, prima pannen!

Koekenpannen

Lennart