Charles Peter
Top! Makkelijk te bestellen, snel geleverd en prijs / kwaliteit verhouding helemaal goed. Mooi bestek tegen een betaalbare prijs. Komt ook mooi uit de vaatwasser.
- Product of service:
- Bestekset
Mooi bestek!
Perfect
Op zich verliep het bestel proces soepel. Ik vind het jammer dat de lepels zo gemaakt zijn dat je door het productie of buigingsproces al lijnen ziet. Het lijkt net of ze al vies of beschadigd zijn.
Ervaring was heel goed
Goede ervaring,bestelling is super snel geleverd,ben er erg blij mee
Prima club
Prettig
Prima afhandeling van mijn.bestelling
Super fijn!
Snelle levering, fijne vorken!
Heerlijk dat ik mijn pan heb die ik ter vervanging van de oude besteld had, heel erg fijn.
Snelle levering En goede producten
Ik heb een Sola hapjespan 28 cm Ceramic de luxe al eerder gekocht, namelijk op 10 november 2022. Helaas kwam nu ineens de onderkant van deze pan (de glimmende metaallaag) los terwijl ik aan het koken was. Na een knal stond de pan ineens te wiebelen en heb ik een andere pan moeten pakken. Ondanks dat deze pan na 4 jaar weinig gebruiken (hij zag er nog uit als nieuw en mooi grijs) al kapot ging, heb ik toch een nieuwe besteld met de hoop dat deze wel heel blijft omdat ik het een fijne hapjespan vind. Ik hoop niet dat dit ook bij mijn andere Sola pannen gaat gebeuren, want dan vind ik het niet leuk meer.
Mooie sets van uitstekende kwaliteit!
Sola verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sola heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima club
Prettig
Prima afhandeling van mijn.bestelling
Super fijn!
Snelle levering, fijne vorken!
Snelle levering En goede producten
Mooie sets van uitstekende kwaliteit!
Sola heeft de volgende resultaten bereikt: