Jolanda van Dijk
Ik heb mijn pannen nog niet ontvangen. Heb begin mei de bestelling gedaan online.
- Product of service:
- Pannen
Pas geleden de profiline deluxe set aangeschaft. Waardeloze kwaliteit. 23 jaar Sola gehad en was top. Daarom dachten wij een goede set pannen te kopen. Daarom contact gehad met klantenservice. Zij vonden de kwaliteit zeer goed en konden niets meer voor ons betekenen. Nooit aanschaffen deze set!
Goed, alleen kwaliteitscontrole van de producten zou beter kunnen.
Zeer snel en goed.
👍
Snelle levering. Topkwaliteit.
Goede ervaring, behulpzaam en snelle levering
Per internet cassette 12 personen besteld. Huwelijkscadeau voor kleinzoon. Snel geleverd, prima verpakt. Helaas garantietermijn voor ruiling te kort. Cassette wordt pas bij huwelijk gegeven.
Mooie pannen set
Heel goed
Zeer goed! Goede foto’s en beschrijving van het product. Hele fijne pan, licht in gewicht en doet wat het moet doen. Heel blij met deze aankoop. Echt een aanrader.
Vlotte bezorging, prima pannen!
Ik heb al jaren Sola bestek en ik wou wat extra's hebben, helaas is wat ik heb natuurlijk na een paar decennia niet meer beschikbaar, maar er was wat wat er op leek. Voor de grap ook wat goudkleurig bestek besteld (alles om maar niet voor het versturen te betalen, ook al betaal je zo meer... slechte gewoonte), alles is keurig verstuurd en geleverd, verkeerde kleur bestek geleverd, maar koper vond ik ook grappig, het product was even duur dus ik heb het er bij gelaten.
Zeer snel geleverd
Sola verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sola heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed, alleen kwaliteitscontrole van de producten zou beter kunnen.
Zeer snel en goed.
👍
Snelle levering. Topkwaliteit.
Goede ervaring, behulpzaam en snelle levering
Mooie pannen set
Heel goed
Vlotte bezorging, prima pannen!
Zeer snel geleverd
Sola heeft de volgende resultaten bereikt: