anonymous
Goede omschrijving op de website (maten, gewichten) zodat je goed weet wat je koopt.
- Product of service:
- Tulip dessertmessen
Prima product voor een eerlijke prijs
Mooie site en producten.
Eerder goede ervaringen opgedaan met sola vispan. Nu wokpan besteld, lijkt van goede kwaliteit.
Een deel van de bestelde artikelen viel tegen. Erg grote afmeting
Ik had een artikel retour gestuurd dat is verder allemaal goed gekomen, maar het retourbedrag stond plots op de rekening bij mij Het was duidelijker geweest dat er een mail van jullie kant werd gestuurd naar mij dat de retour goed was aangekomen en dat het retourbedrag naar mij overgemaakt zou worden
De pan voldoet aan alles en snelle levering
Sola Nordica Mat set besteld en snel ontvangen. Prachtige satijnglans RVS bestekset van stevige kwaliteit. Heel blij mee, echt een aanrader! Goed verpakt en snel geleverd. Oude Sola set ruim 15 jaar gebruikt en is nog steeds goed, maar wilden iets anders voor de nieuwe keuken.
Sauslepel besteld, alles vlot verlopen
prima kwaliteit
Pannenset besteld. Bij levering bleken er wat deksels schade te hebben. Dit is prima opgelost door de vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden. Al mijn hele leven maak ik gebruik van Sola pannen.
Niet echt wat ik gehoopt had.
Netjes en snel
Prima ervaring, mooie pannenset en snel in huis.
Duidelijke informatie vooraf,goed product en snel geleverd.
Sola verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sola heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima product voor een eerlijke prijs
Mooie site en producten.
Een deel van de bestelde artikelen viel tegen. Erg grote afmeting
De pan voldoet aan alles en snelle levering
Sauslepel besteld, alles vlot verlopen
prima kwaliteit
Niet echt wat ik gehoopt had.
Netjes en snel
Prima ervaring, mooie pannenset en snel in huis.
Duidelijke informatie vooraf,goed product en snel geleverd.
Sola heeft de volgende resultaten bereikt: