Ria Hazenberg
- Product of service:
- afgiet pannen
Prettig.
Super bedrijf! Na een jaar opende wij pas onze set en bleek er een mes beschadigd te zijn. Eén dag later hadden we al een nieuw mes binnen. Ik zou het iedereen aanraden!
Snelle reactie klantenservice
snelle levering
Niet zo best
Snelle en goede afhandeling en levering
Ik beveel nooit aan alleen als ik moet waarschuwen dat er iets niet goed zit
Genoeg keuze en snelle levering
Excellent, juiste informatie, snel handelen, top!
Fijn dat het bestek ook per stuk besteld kan worden, handig om je bestaande set aan te vullen
Duidelijk, snel en goede kwaliteit producten
Razendsnelle en klantvriendelijke service Ik ben echt onder de indruk van de klantenservice van Sola. Mijn vraag over een 20 jaar oude pannenset werd snel en persoonlijk opgepakt. Binnen een paar dagen had ik niet alleen een reactie, maar ook nieuwe onderdelen thuisgestuurd. Toen ik vroeg of ik de set nog completer mocht maken, werd daar zonder gedoe op ingegaan – gewoon opgelost. Het contact was steeds vriendelijk, snel en oplossingsgericht. Geen moeilijk gedoe over bonnetjes of voorwaarden, maar gewoon service zoals je die hoopt te krijgen. Wat mij betreft een schoolvoorbeeld van hoe klantenservice hoort te werken. Bedankt Sola!
Goed, alles netjes verpakt en snel geleverd
Positief
Slecht
Sola verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sola heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle reactie klantenservice
snelle levering
Niet zo best
Snelle en goede afhandeling en levering
Ik beveel nooit aan alleen als ik moet waarschuwen dat er iets niet goed zit
Genoeg keuze en snelle levering
Excellent, juiste informatie, snel handelen, top!
Duidelijk, snel en goede kwaliteit producten
Goed, alles netjes verpakt en snel geleverd