9 /10

checkbox96% beveelt Sohome aan!

van den Bunt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij hebben een tv-meubel besteld en deze kwam met schade binnen. Het moet al gebeurd zijn al vóór het inpakken, omdat het behoorlijk stevig ingepakt zat. Er wordt naar 'de leverancier' gewezen en de oplossing die aangeboden wordt, is om iemand langs te sturen en 'het te laten repareren'. Dat is niet wat je verwacht en wilt als consument. Je verwacht een nieuw, compleet, gaaf stuk en geen schade. En ook geen herstelt materiaal, want dan had er een ander prijskaartje aan moeten hangen (namelijk bijvoorbeeld showroommodel o.i.d.).

Antwoord Sohome

Beste Sohome klant, Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Het meubel is inmiddels omgeruild voor een nieuw, onbeschadigd exemplaar. Veel plezier ervan! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan helpen wij je graag. Groetjes, Team Sohome.

Geantwoord op

Martina Denoo

Leuke manier van winkelen met een vlotte afhandeling van mooie producten aan een concurrentiële prijs.Zeker aan te bevelen

Tessa de Nooijer

Supergoed geleverd.

Marleen Pouwels

Heeeeel goed!!! Ik krijg superveel complimenten over het schilderij

Suzanne Sprakel

Snelle levering. Hele gave spiegel. Super blij mee!

Ellen van Heeswijk

SterSterSterSterLege ster

De ervaring is helemaal in orde. Ik zou zo weer bij jullie bestellen.

SterSterSterSterLege ster

Prima service, leuk product!

anonymous

Spiegel aan huis laten leveren. Heel mooi materiaal en mooi op tijd aangeleverd door een erg vriendelijke en hulpvaardige chauffeur.

Marianne Linde

Desiree Bruggeman

SterSterSterHalve sterLege ster

Conform afbeelding

Chantal

Een prachtige spiegel besteld. De levering verliep goed en de communicatie was duidelijk.

Sandra Van Binsbergen

Goede service snelle levering mooie meubels

Gast

Fijn

anonymous

Klantvriendelijk, reageren op vragen die je per email steld, meubels heel netjes verpakt.

Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 april 2019

Sohome

Sohome is de online woonwinkel waar jij je complete en unieke interieur samenstelt. Met ons verrassende assortiment willen wij jou inspireren en stiekem ook een beetje uitdagen. Durf te experimenteren, mix & match en ontdek je eigen stijl. Alleen zo creëer je een plek waar jij je echt thuis voelt. Bij Sohome vind je liefde voor kwaliteit en krijg je uitstekende service.

Anthonie Fokkerstraat 14

Supergoed geleverd.

Marleen Pouwels

Heeeeel goed!!! Ik krijg superveel complimenten over het schilderij

Suzanne Sprakel

Snelle levering. Hele gave spiegel. Super blij mee!

Ellen van Heeswijk

SterSterSterSterLege ster

De ervaring is helemaal in orde. Ik zou zo weer bij jullie bestellen.

SterSterSterSterLege ster

Prima service, leuk product!

Marianne Linde

Desiree Bruggeman