9 /10

checkbox96% beveelt Sohome aan!

Wilma Malenstein

Jacqueline De haas

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestelling prima levering teleurstellend

anonymous

Hele goede ervaring. Het bestelproces was makkelijk, de levering komt op de afgesproken tijd en de producten zijn naar wens.

Nicole P.

Top artikelen, perfecte bezorging

Johan Jong

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

2 mooie kastjes besteld, echter bouw technisch is het helaas bagger. (Scheef, niet in de haak, sluit niet) Het is omdat we ze zo mooi vonden anders hadden ze terug naar India gekund.

Erik

Mooie site, prima communicatie, fijne stoelen

Ingrid Kortekaas

Vanmorgen m'n nieuwe dressoir ontvangen en in perfecte staat. Helemaal blij mee. De bezorging ging ook uitstekend.

anonymous

Keurige informatie en snel geleverd. Heel blij met het product!

Heidi

Goede ervaring met Sohome

Susan

Snelle levering en mooie wanddecoratie! Een echte eyecatcher!!

anonymous

Super! Snelle levering en tevreden!

Mooie meubeld, super snel geleverd

Rob Boegb

De ze buffetkast ziet er mooi uit wij zijn er blij mee goed materiaal gebruik, Wij hebben in het verleden meerdere meubels aangeschaft naar volle tevredenheid.

Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 april 2019

Sohome

Sohome is de online woonwinkel waar jij je complete en unieke interieur samenstelt. Met ons verrassende assortiment willen wij jou inspireren en stiekem ook een beetje uitdagen. Durf te experimenteren, mix & match en ontdek je eigen stijl. Alleen zo creëer je een plek waar jij je echt thuis voelt. Bij Sohome vind je liefde voor kwaliteit en krijg je uitstekende service.

Anthonie Fokkerstraat 14

Erik

Mooie site, prima communicatie, fijne stoelen

Ingrid Kortekaas

anonymous

Keurige informatie en snel geleverd. Heel blij met het product!

Heidi

Goede ervaring met Sohome

Susan

Snelle levering en mooie wanddecoratie! Een echte eyecatcher!!

anonymous

Super! Snelle levering en tevreden!

Mooie meubeld, super snel geleverd

Rob Boegb