Sohome

Bodine

Zeer positief. De salontafel was precies zoals op de foto en hij staat prachtig! Kwaliteit is ook erg goed. Ik ben er ontzettend blij mee.

Mooie tafel snel bezorgd

Lars Boers

Goede service!

Rianne

Fantastisch! En onwijs goed geholpen door de klantenservice

Bryan

Snel, eenvoudig en met een mooie prijs voor een prachtig product.

Thanh

Het was de eerste keer dat we een aankoop deden bij Sohome. Vooraf was bekend dat levertijd langer duurde, dus geen probleem. We kregen voldoende updates. Product zelf is ook zeer kwalitatief.

Elbeson Aliu

Product is mooie en prima afgeleverd er werd ook van de voren gebeld wat hellemaal top is echt een aanrader.

Marissa Verwater

Had een spiegel besteld bij Sohome alleen bij het uitpakken van de spiegel zaten er beschadigingen op het glas en rondom de spiegel. Na mail contact met de klantenservice wordt het prettig en goed... Had een spiegel besteld bij Sohome alleen bij het uitpakken van de spiegel zaten er beschadigingen op het glas en rondom de spiegel. Na mail contact met de klantenservice wordt het prettig en goed opgelost! Helaas duurt de levering van het vervangen van de nieuwe spiegel 2,5 maand (eind okt). Ik wacht nu nog geduldig af voor de nieuwe spiegel alleen jammer dat het langer duurt dan verwacht.