anonymous
Always amazing!
Mooie artikelen, snelle levering
Super geregeld zonder een enkel probleem
Een dressoir en 2 nachtkastje besteld super mooi en ben tevreden! Top service en top bezorging!
De bestelling was vlugger geleverd dan was gepland, super 😀. De draaibare stoelen zijn mooi en heel comfortabel!
Perfect afgehandeld
Goede ervaring, gekozen voor pinnen bij aflevering. Bedrijf nam volgende dag contact op om aankoop en adresgegevens te verifiëren, vriendelijk contact aan telefoon. Zoals aangegeven zelf afspraak in kunnen plannen voor bezorging. Bezorgdienst ook prima, vriendelijk en netjes afgeleverd. Meubels zien er netjes uit, zoals op internet. Erg blij mee. Al met al prima ervaring.
De bestelling werd stuk geleverd.
Top klantenservice, een paar keer contact gehad en snel antwoord gekregen. Bij nog weer een zoveelste vraag van mij dacht ik nu zullen ze er wel genoeg van hebben en wederom een vriendelijk antwoord. De tafel die ik had besteld op maandag, kwam op donderdag al binnen. Super dus.
Snelle communicatie en dito levering van een prachtige spiegel.
Nette bezorger die vanwege de beschadigde verpakking samen met mij het tafelblad eruit haalde om te kijken of het beschadigd was. Dat was het niet dus geen enkel probleem. Ook een goede service gehad vanuit sohome zelf ivm levertijd.
Wij hebben een goede ervaring met Sohome. We hebben een salontafel besteld en die was binnen 2 dagen al geleverd. Helaas was wel het blad beschadigd. Ik heb een mail gestuurd en we kregen de volgende dag meteen een reactie. Er werd binnen 2 dagen een nieuwe tafel gestuurd en die was niet beschadigd. Fijne en vriendelijke mensen. We konden deze keer zelf inplannen waneer we wilde dat de tafel geleverd zou worden. De tafel is makkelijk in elkaar te zetten en ziet er mooi uit net als op de foto. We zijn er heel blij mee.
Prima!
gewoon super!
Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:
Sohome
Anthonie Fokkerstraat 14
3772 MR Barneveld
Always amazing!
Mooie artikelen, snelle levering
Super geregeld zonder een enkel probleem
Perfect afgehandeld
De bestelling werd stuk geleverd.
Snelle communicatie en dito levering van een prachtige spiegel.
Prima!
gewoon super!