Gideon Sternfeld
In theorie een mooi product maar de kapstok die wij ontvingen had krassen, een loszittende schroef en een vlek van uitwerpselen van een of ander dier.
Hele mooie lamp!! Echt een eyecatcher in onze woonkamer!
Fantastisch!
Snelle levering, duidelijke communicatie over voortgang via de mail. Alles keurig ingepakt binnengekregen. Door de transporteur werd het keurig in huis gezet. Dik tevreden over alles!!!
Goede communicatie omtrent het leveren van mijn spiegel. Daarnaast is de spiegel prachtig 🥰.
Scherpe prijs en levering eerder dan "uiterste leverdatum"
Zeer goede communicatie. Wordt goed geïnformeerd. Op tijd en zeer netjes geleverd. Een aanrader!!
uitstekende en snelle service
goed product
Prettige communicatie, op tijd geleverd, prachtige meubels! Helemaal naar verwachting.
Top!
Top voetbankje. Comfortabel en mooi. Snelle levering.
correcte planning en opvolging levering product voldoet 100% aan de verwachting Topbedrijf in alle opzichten
De juiste aangekochte materialen en een correct zorgvuldige levering
Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:
Sohome
Anthonie Fokkerstraat 14
3772 MR Barneveld
Hele mooie lamp!! Echt een eyecatcher in onze woonkamer!
Fantastisch!
Scherpe prijs en levering eerder dan "uiterste leverdatum"
uitstekende en snelle service
goed product
Top!
Top voetbankje. Comfortabel en mooi. Snelle levering.
De juiste aangekochte materialen en een correct zorgvuldige levering
Sohome heeft de volgende resultaten bereikt: