9 /10

checkbox96% beveelt Sohome aan!

anonymous

Zeer positief, goede communicatie en afhandeling van garantie issues.

Rwh Van der Wilt

Uitstekende ervaring Makkelijk bestellen Snelle levering Uitstekende service

Ilona de Wit

Product is precies zoals aangeboden op site. Keurig verpakt, duidelijke beschrijving voor montage en precies op tijd geleverd.

SterSterLege sterLege sterLege ster

levering prima, matig product

Antwoord Sohome

Beste Sohome klant, Wat jammer dat je bestelling niet helemaal in orde was. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hebben je een kosteloos retourlabel verstuurd en zijn in afwachting van je retour. Zodra we je retourzending hebben verwerkt, storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan helpen wij je graag. Groetjes, Team Sohome.

Geantwoord op

Amber Tromp Meesters

Top

Sanne

Helemaal top

Ans Notten

Orginele, betaalbare en mooie producten🤩 Betrouwbaar en een goede service! Ik ben super blij met mijn aankoop!

Hans Steenbreker/ JST

Mooie kwalitatiefvolle producten

Goed!

Barbara Peeters

Mijn bestelling is zeer goed verlopen. Er waren enkele krassen op de glazen bollen van de lamp, maar dit hebben ze direct opgelost en ons een nieuwe bezorgd.

Mandy Smaling

Super leuke site, hele nette levering en snelle reactie op email.

Stefanie van den Berg

Bestelling gedaan, werd netjes na gebeld of de gegevens klopte, en week later werd tafel in goede staat ontvangen.

Goed en snel

Saskia Jansens

Wat een mooi bedrijf, snelle levering en mooie producten!

Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 april 2019

Sohome

Sohome is de online woonwinkel waar jij je complete en unieke interieur samenstelt. Met ons verrassende assortiment willen wij jou inspireren en stiekem ook een beetje uitdagen. Durf te experimenteren, mix & match en ontdek je eigen stijl. Alleen zo creëer je een plek waar jij je echt thuis voelt. Bij Sohome vind je liefde voor kwaliteit en krijg je uitstekende service.

Anthonie Fokkerstraat 14

3772 MR Barneveld

anonymous

Zeer positief, goede communicatie en afhandeling van garantie issues.

Rwh Van der Wilt

Mooie kwalitatiefvolle producten

Goed!

Barbara Peeters

Mandy Smaling

Super leuke site, hele nette levering en snelle reactie op email.

Stefanie van den Berg

Goed en snel

Saskia Jansens

Wat een mooi bedrijf, snelle levering en mooie producten!

Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10