anonymous
Heel goed
Mooie spullen, veel keuze, goede prijzen
Sohome is So easy.
Vlotte service. Snelle, correcte communicatie en levering. Zeer mooi aanbod!!
Uitstekend
Ik ben zeer. Blij met. Mijn aankoop
Levering zoals aangegeven en goed verpakt tegen mogelijke schade. Mooi design die perfect past in onze nieuwe badkamer.
keurig geholpen in de winkel en afspraken netjes nagekomen. Afleveren kast ook keurig uitgevoerd door de medewerkers.
Mooie producten. Ik wilde in de winkel de kapstok bekijken maar had niet gezien dat er webonly bij stond. Toch de kapstok besteld met het idee dat ik de kapstok terug kon sturen. Kapstok is heel mooi. Maar aan de muur komt de bovenkant iets van de muur af dit komt door het ophangsysteem.
Eerlijk, betrouwbaar, telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk en ze doen waar zij voor staan: kwaliteit en uitstekende service.
Super
Wat ben ik blij met Sohome! Als ik iets bestel dan vind ik het belangrijk om op de hoogte gehouden te worden. So home communiceerde om de paar dagen hoe het met mij bestelling zat. Bij vragen ben ik altijd goed en snel geholpen.
Super blij ermee, vertrouwbaar & snel
Bestelling wordt goed beschermd verpakt. Eindresultaat zijn prachtige lampen boven de eettafel en salontafel. Ook de salontafel een groot succes, ik heb mijn adresje gevonden!
Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:
Sohome
Anthonie Fokkerstraat 14
3772 MR Barneveld
Heel goed
Mooie spullen, veel keuze, goede prijzen
Sohome is So easy.
Vlotte service. Snelle, correcte communicatie en levering. Zeer mooi aanbod!!
Uitstekend
Ik ben zeer. Blij met. Mijn aankoop