Elshof
Super! Ik had een fout gemaakt en ze hebben het snel opgelost voor me. En het meubelstuk kwam ook nog 2 weken eerder dan de planning was.
De bestelling is vlot en correct verlopen. Ze werd geleverd op de aangekondigde leverdatum. De bestelling was zeer goed en veilig verpakt. Dus geen enkele beschadiging. Ik veronderstel dat de lampen ook gaan werken, men moet ze nog komen ophangen. Maar ik twijfel er niet aan dat dit goed gaat verlopen.
Heel goed
Top
Teleurgesteld
De tafel is mooi, de klantenservice was vriendelijk! Alleen jammer dat we wel een fout zat in de bouw van de tafel en dat de leverancier hier geen oplossing voor heeft. Maar sohome heeft hier vriendelijk in gecommuniceerd!
Na het uitblijven van de bestelde lamp telefonisch contact gezocht met Sohome: wat een feest om een medewerker persoonlijk aan de telefoon te krijgen. Hulde! Het bleek dat de lamp zoek geraakt was bij het vervoerbedrijf en dat bericht werd mij diezelfde dag telefonisch mede gedeeld. En wij lossen het op door vandaag opnieuw de bestelde lamp bij de vervoerder aan te bieden, aldus de medewerker van Sohome. En daarnaast werd mij ook nog een korting aangeboden voor het ongemak. Ik ben werkelijk onder de indruk van de bereikbaarheid, telefonisch overleg en ook nog een korting. Het is allemaal goed gekomen en de bestelde lamp staat stralend in mijn huis. Met vriendelijke groet, Annet Bröker
Had niet verwacht dat de tafel en de kwaliteit precies als op de foto zouden overeenkomen en ondanks de drempelbezorging heeft de bezorger mij toch geholpen om het naar boven te brengen. Super tevreden!
Bestelling en verzending prima, pakket is alleen nog niet compleet afgeleverd. Dpd communiceert slecht, misschien een andere vervoerder kiezen?! Klacht perfect opgelost!!!
Eerste bestelling super tevreden.vriendelijk professioneel.top.
Ik heb een meubel besteld ben zo content alles was perfect in orde kleur materiaal alles was in orde zeer mooi verpakking alles correct geleverd echt een aanrader
Al langere tijd op zoek naar een kast en deze gevonden bij Sohome. Duidelijke omschrijving en foto's op de website dus de kast besteld. Netjes bevestiging van de betaling en dat we in de loop van de week een mail zouden krijgen omtrent de bezorging. De dag voor de bezorging kregen we een mail met het tijdvak voor de bezorging en op de dag van bezorging nog een preciezer tijdvak van een uur. 10 minuten voor aankomst van de bezorger nog een SMS. De kast is netjes binnengezet door de 2 vriendelijke bezorgers. Wij zijn helemaal tevreden. Perfect geregeld.
Snelle levering en heel fijn dat Marco het pakket ook even meehielp naar binnen te dragen. De bank (voor aan de eettafel) zit lekker en ziet er mooi uit. Ik ben er blij mee!
Vriendelijk, snel en goede communicatie 👍
Al een aantal artikelen besteld, snelle levering en mooie meubelen! Erg tevreden.
Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:
Sohome
Anthonie Fokkerstraat 14
3772 MR Barneveld
Heel goed
Top
Teleurgesteld
Eerste bestelling super tevreden.vriendelijk professioneel.top.
Vriendelijk, snel en goede communicatie 👍
Sohome heeft de volgende resultaten bereikt: