9 /10

checkbox96% beveelt Sohome aan!

anonymous

Super mooie eetkamerstoelen besteld. Zonder te kijken in de showroom precies de zelfde kleur en stof gescoord als mijn bankstel. Super blij mee!!

Louis Strengholt

Goed een snelle levering!

Sheila

Altijd goed!

Johnny Zahr

SterSterSterSterLege ster

Ik had twee tafels besteld, maar die waren licht beschadigd. Daarom vroeg ik of ze vervangen konden worden. De reactie was erg snel en de vervanging werd direct geregeld.

Melissa

Netjes en snel geleverd zo als in de webshop aangegeven

Prima, mooie website, snelle levering

G. Hofman

Keurig en super snel geleverd.

Shar

Goed, tafel was een dag na bestelling in de sale en heb alsnog dr korting gehad

Clasina van Straaten

Gewoon goed

Alleen maar goed

Pauline De klepper

Heel duidelijk emailcontact over de levering van producten! Ook de levering was super en de producten zien er prachtig uit😍 (marmer salon tafel & richmond lamp)

Mooi product

Cor Mol

Mooie stoelen geleverd in een korte tijd. Prima service

Gideon Sternfeld

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

In theorie een mooi product maar de kapstok die wij ontvingen had krassen, een loszittende schroef en een vlek van uitwerpselen van een of ander dier.

Antwoord Sohome

Hi Gideon, Wat jammer dat de kapstok niet in orde bleek. Onze excuses voor het ongemak! We hebben je meerdere malen proberen te bellen en hebben je ook gemaild maar helaas krijgen we geen contact. We ontvangen graag wat foto's om je klacht te kunnen beoordelen en je te voorzien van een passende oplossing. Zou je ons willen terugbellen of mailen? Alvast bedankt! Groetjes, Team Sohome.

Geantwoord op

Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 april 2019

Sohome

Sohome is de online woonwinkel waar jij je complete en unieke interieur samenstelt. Met ons verrassende assortiment willen wij jou inspireren en stiekem ook een beetje uitdagen. Durf te experimenteren, mix & match en ontdek je eigen stijl. Alleen zo creëer je een plek waar jij je echt thuis voelt. Bij Sohome vind je liefde voor kwaliteit en krijg je uitstekende service.

Anthonie Fokkerstraat 14

3772 MR Barneveld

Louis Strengholt

Goed een snelle levering!

Sheila

Altijd goed!

Johnny Zahr

Melissa

Netjes en snel geleverd zo als in de webshop aangegeven

Prima, mooie website, snelle levering

G. Hofman

Keurig en super snel geleverd.

Shar

Goed, tafel was een dag na bestelling in de sale en heb alsnog dr korting gehad