Joli Lumingu
zeer goed
Hele mooie spiegel! Zeer tevreden mee. Helaas zaten er geen schroefjes bij, deze heb ik zelf moeten aanschaffen.
Superfijne service !
tafel besteld snel geleverd en zoals op afbeelding, mooie tafel
Zo blij met onze salontafeltjes. Heel mooi, goede kwaliteit én snelle levering. Beter kan niet!
Snelle en makkelijke levering. Prima kwaliteit en betaalbaar.
Hele nette service! Prijs kwaliteit is top!
Zeer positief, zijn snel en bij een probleem staan ze direct klaar om het op te lossen. Een voorbeeld bedrijf!!
vriendelijk en behulpzaam geholpen
Fijne site, mooie producten.
Top
Eerder dan verwacht onze draaifauteuil ontvangen. Ook fijn dat je met Klarna kunt betalen. Foto kwam overeen met wat we hebben ontvangen.
Zeer tevreden, met het product. Fijn dat er in 3 delen betaalt kan worden.
Zeer goed, snelle en goede service. Ik had een klacht over het artikel. De communicatie via email verloopt snel, vriendelijk en servicegericht. Het artikel moet nog omgeruild worden, maar zo goed tot nu toe alles verloopt heb ik er het volste vertrouwen dat het wel goed komt.
Heel erg tevreden met het product, de levering en de service!
Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:
Sohome
Anthonie Fokkerstraat 14
3772 MR Barneveld
Superfijne service !
tafel besteld snel geleverd en zoals op afbeelding, mooie tafel
Snelle en makkelijke levering. Prima kwaliteit en betaalbaar.
Hele nette service! Prijs kwaliteit is top!
vriendelijk en behulpzaam geholpen
Fijne site, mooie producten.
Top
Zeer tevreden, met het product. Fijn dat er in 3 delen betaalt kan worden.
Heel erg tevreden met het product, de levering en de service!
Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:
Sohome