Chris Kegelaers
De bestelling werd stuk geleverd.
Top klantenservice, een paar keer contact gehad en snel antwoord gekregen. Bij nog weer een zoveelste vraag van mij dacht ik nu zullen ze er wel genoeg van hebben en wederom een vriendelijk antwoord. De tafel die ik had besteld op maandag, kwam op donderdag al binnen. Super dus.
Snelle communicatie en dito levering van een prachtige spiegel.
Nette bezorger die vanwege de beschadigde verpakking samen met mij het tafelblad eruit haalde om te kijken of het beschadigd was. Dat was het niet dus geen enkel probleem. Ook een goede service gehad vanuit sohome zelf ivm levertijd.
Wij hebben een goede ervaring met Sohome. We hebben een salontafel besteld en die was binnen 2 dagen al geleverd. Helaas was wel het blad beschadigd. Ik heb een mail gestuurd en we kregen de volgende dag meteen een reactie. Er werd binnen 2 dagen een nieuwe tafel gestuurd en die was niet beschadigd. Fijne en vriendelijke mensen. We konden deze keer zelf inplannen waneer we wilde dat de tafel geleverd zou worden. De tafel is makkelijk in elkaar te zetten en ziet er mooi uit net als op de foto. We zijn er heel blij mee.
Prima!
gewoon super!
Het was even afwachten maar ik ben blij met mijn aankoop Past hier perfect
Snelle levering. Kwaliteit.
De klantenservice is vriendelijk, snel, goed bereikbaar en denkt mee. Bovendien zijn de meubels goed in gepakt, mooi en snel geleverd.
SoHome heeft een prachtige collectie – we hadden een mooie lamp besteld voor ons interieur! Helaas was deze tijdens het transport beschadigd aangekomen. We namen contact op met SoHome en kregen direct een vriendelijke en behulpzame reactie. Binnen 48 uur hadden we de vervangende onderdelen al in huis. Topservice! We zijn heel tevreden over zowel het product als de klantgerichtheid van SoHome
Bestelling ging goed, jammer dat ik zelf de leveringsdatum moet inplannen terwijl op de site staat 2a3 werkdagen. Bij aflevering miste ik helaas 1 artikel, de verpakking was duidelijk open geweest Bij de verzamel verzending plek was het ook weg. Veel gedoe, maar krijgt hopelijk over 2 weken mijn bestelling
Fijne ervaring
Heel erg tevreden
Ik heb een kast besteld. De levering en alles verliep prima. Bij het openmaken van de verpakking zagen we op verschillende planken beschadigingen. Hier heb ik foto's van gemaakt en gedeeld met sohome. Zij hebben aangegeven dat dit in het hout hoort. Zelf vind ik van niet en vind ik het zonde dat het strakke design van de kast niet mooi uit komt.
Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:
Sohome
Anthonie Fokkerstraat 14
3772 MR Barneveld
De bestelling werd stuk geleverd.
Snelle communicatie en dito levering van een prachtige spiegel.
Prima!
gewoon super!