9 /10

checkbox96% beveelt Sohome aan!

goed

anonymous

Goede en vriendelijke service. Mooie items, duidelijke informatie en snelle levering.

Gert Ponsteen

Atilla Gurtuna

Staande lamp besteld, hele mooie chique lamp sn bezorgd! Prachtige lamp, we zijn er echt blij mee. Enigtse min punt, is dat de bezorger slordig mee omgegaan is. Doos was beschadigd, waardoor het een beetje is beschadigd. Maar dit is niet SoHome’s schuld, hun hebben mij juist goed geholpen door een compensatie te doen. Hier was ik erg blij mee, dit is pas SERVICE! Voortaan alles voor me woning hier kopen.

Aslihan

Fantastisch

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte kwaliteit en zeer lange levering

Antwoord Sohome

Beste Sohome klant, Wat jammer dat je bestelling niet geheel naar wens is! Je kunt bij ons altijd gebruik maken van je 30-dagen retourrecht, via deze link naar onze website kun je daar meer informatie over vinden: https://www.sohome.nl/faq/ruilen-en-retourneren#article_14 Wij geven bij elk artikel op onze website aan wat de levertijd is. Ik zie dat we de levertijd die we aan jou hebben gecommuniceerd, gewoon hebben gehaald. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan helpen wij je graag. Groetjes, Team Sohome.

Geantwoord op

An Degrève

Positief

Tom Roelofs

Wij hadden 2x het Schilderij Klis Met reliëf van Kave Home besteld in de maat 90x60. Super blij mee en het was allemaal netjes verpakt en beschermd. Zou hier zeker nog een keer bestellen!

Kvdb

Fijn website en mooie items. Veel stijl

Elly Nagtegaal

SterSterSterSterLege ster

Dat was een goede ervaring , was goed geregeld. Alleen weet nog niet hoe het artikel is aangezien wij pas in januari gaan verhuizen en het tot die tijd ingepakt blijft.

Peggy Van Passen

Super vriendelijke klantendienst en correcte bezorging. Alles zoals afgesproken. Prachtige dressoir.

Nel Van der Horst

Bestellen ging heel makkelijk en levering was snel ben erg blij met mijn bestelling

Anouk Magis

Top bezorging! Eettafel, salontafel en sidetable besteld. Dat laatste was helaas niet meer leverbaar, maar met een passende oplossing gekomen. De mannen die de tafels kwamen bezorgen hebben super goed geholpen, dus dankjewel! De tafels staan prachtig in mijn nieuwe appartement :)

anonymous

Prima service. Denken goed mee.

Pieter Sijmens

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Levering is goed.het meubel is slecht afgewerkt.beschadigingen.en scheef gezaagd hout

Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 april 2019

Sohome

Sohome is de online woonwinkel waar jij je complete en unieke interieur samenstelt. Met ons verrassende assortiment willen wij jou inspireren en stiekem ook een beetje uitdagen. Durf te experimenteren, mix & match en ontdek je eigen stijl. Alleen zo creëer je een plek waar jij je echt thuis voelt. Bij Sohome vind je liefde voor kwaliteit en krijg je uitstekende service.

Anthonie Fokkerstraat 14

Peggy Van Passen

Nel Van der Horst

Anouk Magis

anonymous

Prima service. Denken goed mee.

Pieter Sijmens

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster