9.2 /10

checkbox98% beveelt Soeterboekschoenen.nl aan!

Klantvriendelijk en after sales

MP

Snel en klantgericht

Stephanie

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Snelle levering, alleen spijtig dat als je voor 150 euro koopt nog eens 5 euro verzendkosten moeten betalen. En de retour is ook nog eens op eigen kosten. Daarom bestel ik er niet meer

Vanaf een bepaald bedrag geen verzendkosten

Antwoord Soeterboekschoenen.nl

Wat jammer dat de schoenen niet goed waren en dat u ze moest retourneren. In onze voorwaarden, die in onze webshop staan, staat vermeld dat verzendkosten binnen Europa (en dus buiten Nederland) 5 euro zijn. In totaal betalen wij meer aan PostNL om pakketjes naar het buitenland te versturen, dus wij betalen ook een deel. En wat betreft de retourkosten, deze zijn bij ons altijd (ook in Nederland) voor eigen rekening. Hopelijk kan er hierdoor bij de klant een weloverwogen keuze worden gemaakt in het kader van duurzaamheid om een paar schoenen wel/niet te bestellen en of wel/niet te retourneren.

Van de Craats

SterSterSterSterLege ster

Top

Juul

Heel goed!

C.van de.Vorst

Ptima

Annelies M

Snelle levering. Mooie schoenen.

Klant voor de eerste keer

SterSterSterLege sterLege ster

Bestellen oké ,maar als je wat terug stuurt hoor je te lang niks van je pakket en teruggaven van geld

Klanten laten horen als de schoenen zijn aangekomen bij terug sturen

Antwoord Soeterboekschoenen.nl

Goedemorgen, ik heb uw bestelling even opgezocht, maar wij hebben uw retour helaas nog niet ontvangen hier. Dus vandaar dat u nog geen reactie of terugbetaling heeft ontvangen. Heeft u een verzendbewijs gekregen bij de verzending? Dan kunt u wellicht controleren waar het pakket is. Ik hoor het graag, dan kunnen we dit samen oplossen. Met vriendelijke groet, Anna-Marie

Baeyens

Vlotte verwerking en levering

Van Poorten

Marianne van Ingen!!

Een prettige ervaring!!

Kleine tip bij lange laarzen aub vermelden wel of geen rits in bepaalde merken!!

Antwoord Soeterboekschoenen.nl

Bedankt voor uw reactie. Vaak is het op de foto's wel te zien of er een rits in zit. Maar bij twijfelgevallen zal ik dit meenemen in de opmerkingen, bedankt voor uw tip!

Jan Zwijnenberg

Geen enkele

Noname

Prima en vlot

Kan ik me niet herinneren

Soeterboekschoenen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Soeterboekschoenen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 28 november 2014

Soeterboekschoenen.nl

Dames, heren - en bruidsschoenen.

Jan van Schaffelaarstraat 43

Heel goed!

C.van de.Vorst

Ptima

Annelies M

Snelle levering. Mooie schoenen.

Klant voor de eerste keer

Soeterboekschoenen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 28 november 2014

Soeterboekschoenen.nl

Dames, heren - en bruidsschoenen.

Jan van Schaffelaarstraat 43

3771 BS Barneveld