Richard
Fantastisch
Last minute twee posters besteld en mooi op tijd geleverd.
Goede service, mooie producten en goede prijs.
Goede communicatie, poster snel geleverd. mogelijkheid om gebruikt te maken van staffelkorting met meerdere ontwerpen, voor ons als school erg fijn!
Slechte ervaring, product werd pas na bijna een week geleverd.
Bedrijf zelf verzend de posters in een respectabele snelheid maar de verzending is via dpd en die doen er nu al 3 dagen langer over dan mij beloofd was dus het hele idee van snelle posters valt dan een beetje uit elkaar
Zeer fijn bedrijf. Korte lijntjes voor, tijdens en na de opdracht
Snelle levering, mooi product
Fantastisch! Fijne klantenservice met goed advies en hele snelle levering !
Het bestellen van mijn poster ging gemakkelijk, er stond duidelijke informatie op de website over het aanleveren van het bestand. Levering ging ook vlot. Het enige waar ik commentaar op heb is dat er een tweede poster bij iemand anders is bezorgd. In dit geval was het toevallig een studiegenoot van mij, dus nu heb ik er 2 voor de prijs van 1. Maar het is natuurlijk niet hoe het hoort! Daarom eindoordeel 4 sterren ipv 5.
Top service
Poster was zoals beloofd. Ondanks van screenshot/Facebook toch redelijke kwaliteit kwa korrelvorm ing voor 50/70 cm formaat. Dikte papier behoorlijk dik/stevig. Ben tevreden voor deze prijs .
Heel positief!
Een aantal posters laten afdrukken! !
Sneleenposter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sneleenposter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Sneleenposter.nl
Dorsmolen 12
1771 PA Wieringerwerf
Fantastisch
Last minute twee posters besteld en mooi op tijd geleverd.
Goede service, mooie producten en goede prijs.
Slechte ervaring, product werd pas na bijna een week geleverd.
Zeer fijn bedrijf. Korte lijntjes voor, tijdens en na de opdracht
Snelle levering, mooi product
Fantastisch! Fijne klantenservice met goed advies en hele snelle levering !
Top service
Heel positief!
Een aantal posters laten afdrukken! !
Sneleenposter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Sneleenposter.nl