Udo
Prima service.
Enorm tevreden. We hebben hier posters besteld voor onze housewarming, alleen was de levering erg vertraagd. Daardoor zouden ze niet meer op tijd binnen komen, maar na telefonisch contact zijn de posters opnieuw verstuurd, maar via een ander postbedrijf. Ze kwamen gelukkig net op tijd aan. De posters straalden op onze housewarming en zijn van goede kwaliteit! Ik zou mensen aanraden om hier te bestellen.
Snel behulpzaam correct
Altijd snelle levering
Hartstikke goed en snel
Super snelle service. Ze twijfelde of mijn bestand wel goed genoeg was voor de print. Ze namen meteen contact op zodat ik het kon aanpassen. Top service.
Ik had 2 posters besteld 100x70 en 70x50. Eenmaal thuis bezorgd (DPD)bleken ze zijn beschadigd, de bezorger had met de doos gegooit. Doos was gedeukt aan de bovenkant, heb gelijk gebeld met snel posters. Gemaild met foto bewijs zoals afgesproken. Inmiddels paar dagen later heb ik ze in goede staat gekregen. Heeft ze speciaal nog in een koker op gestuurd:)
Goed bedrijf, denkt mee reageert snel
Prettig
Goede service en top kwaliteit printwerk!
Duurt toch te lang.. donderdag besteld en pas maandag binnen terwijl op de site staat vrijdag... Jammer want had deze keer spoed. Als het langer mag duren is het elders goedkoper.
Prachtige kwaliteit! Telefonisch heel goed bereikbaar.
Prettig om mee te werken
Uitstekende service. Snelle levering. De poster ziet er goed uit, scherp, en van hoge kwaliteit. Beter dan ik had verwacht.
Sneleenposter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sneleenposter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Altijd snelle levering
Hartstikke goed en snel
Goed bedrijf, denkt mee reageert snel
Prettig
Goede service en top kwaliteit printwerk!
Prachtige kwaliteit! Telefonisch heel goed bereikbaar.
Prettig om mee te werken
Sneleenposter.nl heeft de volgende resultaten bereikt: