Udo

Blije tevreden klant!

VERHEUL Consulting & Bakery Engineering

Prima service.

Lotte

Enorm tevreden. We hebben hier posters besteld voor onze housewarming, alleen was de levering erg vertraagd. Daardoor zouden ze niet meer op tijd binnen komen, maar na telefonisch contact zijn de posters opnieuw verstuurd, maar via een ander postbedrijf. Ze kwamen gelukkig net op tijd aan. De posters straalden op onze housewarming en zijn van goede kwaliteit! Ik zou mensen aanraden om hier te bestellen.

mireille

Snel behulpzaam correct

Edwin

Altijd snelle levering

Heleen

Hartstikke goed en snel

Yvonne / Camping Vliegenbos

Super snelle service. Ze twijfelde of mijn bestand wel goed genoeg was voor de print. Ze namen meteen contact op zodat ik het kon aanpassen. Top service.

Martin

Ik had 2 posters besteld 100x70 en 70x50. Eenmaal thuis bezorgd (DPD)bleken ze zijn beschadigd, de bezorger had met de doos gegooit. Doos was gedeukt aan de bovenkant, heb gelijk gebeld met snel posters. Gemaild met foto bewijs zoals afgesproken. Inmiddels paar dagen later heb ik ze in goede staat gekregen. Heeft ze speciaal nog in een koker op gestuurd:)

Scoutingband Jeroen Bosch

Goed bedrijf, denkt mee reageert snel

robert dekkers

Prettig

Tobacco Shop Atlantic

Goede service en top kwaliteit printwerk!

Xtrabos Printing

SterSterLege sterLege sterLege ster

Duurt toch te lang.. donderdag besteld en pas maandag binnen terwijl op de site staat vrijdag... Jammer want had deze keer spoed. Als het langer mag duren is het elders goedkoper.

Antwoord Sneleenposter.nl

Goedemorgen, Wat vervelend, het kan helaas wel eens gebeuren dat een pakket vertraging oploopt bij de vervoerder, daar kunnen wij ook niks aan doen. We hebben uw posters dezelfde dag nog verzonden. Er staat op onze site dat wij ze dezelfde dag versturen, de bezorging in de meeste gevallen de volgende dag is en dat het soms 2 werkdagen kan duren. Zowel bij PostNL, DHL en DPD kan een pakket wel eens vertraging oplopen. met vriendelijke groet, Team Sneleenposter.nl

Geantwoord op

Jolande

Prachtige kwaliteit! Telefonisch heel goed bereikbaar.

JR

Prettig om mee te werken

T. Bruins

Uitstekende service. Snelle levering. De poster ziet er goed uit, scherp, en van hoge kwaliteit. Beter dan ik had verwacht.

Sneleenposter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sneleenposter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9,3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2015

Sneleenposter.nl

GESPECIALISEERD IN POSTERS IN KLEINERE OPLAGES, ALTIJD SNEL GELEVERD ZONDER EXTRA KOSTEN!!

Dorsmolen 12

Goed bedrijf, denkt mee reageert snel

robert dekkers

Prettig

Tobacco Shop Atlantic

Goede service en top kwaliteit printwerk!

Xtrabos Printing

SterSterLege sterLege sterLege ster

Antwoord Sneleenposter.nl

Geantwoord op

Jolande

Prachtige kwaliteit! Telefonisch heel goed bereikbaar.

JR

Prettig om mee te werken