Marcel
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- order snel verwerkt, prima bezorging, statiegeld meteen verrekend
- Product of service:
- schelpen in big bags
Heel prettig en veel keuze
Prima ervaring
Kopen van zand en hout
Snel, efficient en helder
Zeker positief!
Top service, uitgebreid assortiment, snelle levering en goede prijs kwaliteit!
Topservice, denkt met je mee en is flexibel. Wij hebben de levertijd moeten aanpassen zonder enig probleem. Levering doen ze zelf waardoor je dezelfde service van aankoop tot aan levering hebt.
Goedemorgen kwaliteit materialen, scherpe prijzen, snel geleverd
Goede service en uitleg aan de balie, keurig gebeld door de chauffeur waar ik de party wilde hebben.
Snelle levering en keurig afgeleverd.
oplichting
Top service en klantvriendelijk
Smitco.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Smitco.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel prettig en veel keuze
Prima ervaring
Kopen van zand en hout
Snel, efficient en helder
Zeker positief!
Top service, uitgebreid assortiment, snelle levering en goede prijs kwaliteit!
Goedemorgen kwaliteit materialen, scherpe prijzen, snel geleverd
Snelle levering en keurig afgeleverd.
oplichting
Top service en klantvriendelijk