Bent u tevreden over het contact met onze medewerkers?
9.6/10
Hoe waarschijnlijk is het dat u ons aanbeveelt bij familie, vrienden of collega's?

Rosilda Hupperichs-Coenjaerts

Paul Weigl

M. Lankhorst

Philippi E.

SterSterSterSterLege ster

Heel tevreden vooral over Riny. Het eerste contact met een medewerker verliep niet naar tevredenheid. De heer was niet empathisch en was kortaf. Gaf weinig tot geen informatie over hetgeen dat van ons verwacht werd.

Ron de Koj

Waardig en mooi afscheid. Fijn dat de wensen die we hadden omtrent de uitvaart in vervulling gingen.

Conemans

zeer tevreden

Jasminka Meijers

We zijn blij dat de uitvaart geheel volgens wens van onze moeder heeft plaatsgevonden.

Rob Engelbert

Zeer tevreden, uitvaart snel en kundig geregeld

shareena van bergen

De interactie was aangenaam en openhartig. Zaken die doorgaans als zwaar worden ervaren, werden nu op een overzichtelijke en rustige manier gepresenteerd, wat resulteerde in een minder belastend gevoel. Hierdoor werd het duidelijker welke aspecten er geregeld moesten worden. Tevens was er sprake van effectieve communicatie en betrokkenheid van de collega's.

Angela Dreijer

Heel tevreden

M.C. van Maenen

SterSterSterHalve sterLege ster

Was perfect,zo had ik het ook gewild

Evelyn Vinke-Smits

Wij zijn heel erg tevreden over de begeleiding bij de uitvaart. Heel persoonlijk en discreet.

Tonnie Triantis

In deze moeilijke periode is het fijn als iemand zoals Ger Rademakers je begeleid en er voor zorgt dat je niet bezig hoeft te zijn met allerlei zaken regelen. Dankjewel Ger.

Smeets Uitvaartverzorging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Smeets Uitvaartverzorging heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2020

Smeets Uitvaartverzorging

Zo ontzettend dankbaar zijn we, dat wij al meer dan 60 jaar families in heel Limburg mogen bijstaan in het vormgeven van een laatste herinnering aan iemand die hen dierbaar was. Aandacht en tijd voor nabestaanden, luisteren naar wensen en het aandragen van nieuwe ideeën en mogelijkheden. Dat is wie wij zijn en hoe wij onze families willen begeleiden. Met mensen en hun wensen centraal. Wij staan voor u klaar! Om wensen en mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Spoorlaan 29

6301GB Valkenburg a/d Geul

Bent u tevreden over het contact met onze medewerkers?

Rosilda Hupperichs-Coenjaerts

Ja