8.6 /10

checkbox86% beveelt Slotenprobleemkwijt.nl aan!

Communicatie
Snelheid handelen
Vakmanschap

Liliane marsman

Telefonisch aardige meneer en snelle afspraak; monteur op tijd en snelle oplossing, top! Dank voor de fijne en snelle service!

Amsterdam zuidoost

P

Super goede service! Ik had erg veel stress omdat ik niet meer binnen kwam en het al laat was maar Tas was heel vriendelijk en het probleem is verholpen! Mijn stress is weer weg. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

Heerlen

Sietske

SterSterLege sterLege sterLege ster

Wij hadden onszelf buitengesloten doordat er nog een sleutel aan de binnenkant van het slot zat. Contact opgenomen via deze website en er werd aangegeven dat er binnen drie kwartier iemand zou komen. Uiteindelijk is dit 3 uren geworden, terwijl we onze baby van 3 maanden oud bij ons hadden. Gevraagd om een prijsindicatie: minimaal €120,-. Uiteindelijk hebben we €1120,- moeten neerleggen (bijna 10! keer zo veel!), zonder dat deze kosten vooraf met ons besproken werden (alleen de prijs van het nieuwe slot werd benoemd). Op de website wordt belooft dat er een prijsindicatie vooraf wordt besproken én dat de deur schadevrij open gemaakt wordt. Beide is in onze situatie dus niet gebeurd. We balen flink van hoe dit verlopen is, maar zullen door de zure appel heen moeten bijten.

Drachten

P.

Tas is snel, vakkundig en servicegericht

Voorburg

Th Bot

Binnen 20 minuten ter plaatse, probleem (kierstandhouder was erin gevallen) met vijf minuten verholpen

Heemstede

Ian

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slotenmaker was hartstikke fijn maar de prijs was gewoon afzetterij. Ik belde met een spoedlijn op een zaterdag. Die gaf aan dat het tussen de 120 euro zou kosten. Dat snap ik nog. Eerst moet ik langer wachten dan geplant tot vrijwel een uur langer. Daarna heb ik 445 euro mogen neerleggen want allemaal leuke extra kosten kwamen erbij. Weekend kosten waren over de 100 apparatuur was 145 en nog veel meer. Dit is echt be-lach-elijk Ik zal niet meer terug komen. Dit is afzetterij. 445 euro voor 2 min werk. volgende keer vraag ik bij de buren een pasje of wat papier en probeer ik het zelf.

Roy

Erg tevreden. Slot was kapot en was niet meer te krijgen, toch een manier gevonden om het te repareren. Hield rekening met onverwachte priveomstandigheden en kwam speciaal in de avonduren terug.

Lara

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb dit bedrijf ongeveer 3uur geleden gebeld met de vraag of ze een dichtgetrokken deur konden openen. Ze vertelden er met 30-40 min te zijn. Na langer dan 1,5u gewacht te hebben niks van ze gehoord. Ik heb de deur uiteindelijk ZELF open gekregen. Ik heb ze terug gebeld dat ze niet meer hoefden te komen, omdat ik al 1,5u lang aan het wachten ben geweest en niet eens een belletje heb gekregen dat het wat langer zal duren (dus ik besloot het maar zelf te proberen wat mij gelukkig is gelukt). Hun antwoord hierop was dat ik alsnog geld moest betalen, omdat ze “onderweg” zijn. Toen ik vertelde dat ik al 1,5u aan het wachten was zei de meneer aan de lijn: “oh maar als u niet geloofd dat mijn collega onderweg is kan ik zijn nummer geven en mag u zelf bellen”. Ik vertelde dat ik dan nog eventjes wacht en dat ik de rest verder bespreek met de monteur. Het is inmiddels 3u geleden dat ik ze heb gebeld en er is nog steeds niemand langsgekomen (ik wacht omdat ik geld moet betalen aan een service die ik niet een heb ontvangen + als ik de deur niet zelf open had gekregen zat ik nu 3+uur buiten te wachten) SLEXHTE ERVARING! NIET DOEN! Bespaar jezelf de moeite en zoek een andere slotenmaker zou ik zeggen!

Zaandam

Jeffrey

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Deur achter me dicht getrokken en de sleutel vergeten. Aan de telefoon werd mij verteld dat het tussen de 120 en 150 euro zou kosten. Dit werd uiteindelijk veel meer terwijl ze binnen 1 minuut de deur open hadden.

Leeuwarden

Bart

Goede service en heldere communicatie Vrijdagavond om 20:00 sloeg de deur achter me dicht, terwijl de sleutels nog binnen lagen. Balen natuurlijk, maar gelukkig snel contact met een slotenmaker. Wat ik erg waardeerde: de prijs werd direct aan de telefoon besproken en ook nogmaals bevestigd toen de monteur arriveerde. Geen verrassingen dus. Ik had de keuze: akkoord met de prijs, of alleen de voorrijkosten betalen, ook dat werd vooraf duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk stond ik binnen no-time weer binnen. De deur werd zonder schade geopend, vakkundig en snel. Kortom: duidelijke afspraken, eerlijke communicatie en snelle hulp. Precies wat je wilt op zo’n moment.

Vught

I.M.B.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nadat ik de deur achter me dicht had getrokken realiseerde ik me dat ik de verkeerde sleutelbos bij me had toen ik de deur op slot wilde draaien. In paniek heb ik de eerste de beste slotenmaker gebeld zonder eerst de recensies te lezen wat naderhand bekeken super stom was. Slotenmaker Jeffrey was zeer snel ter plaatse en flipperde de deur heel snel open. Het bedrag wat hij daarvoor vroeg; namelijk 241,93 was mijns inziens erg hoog voor een minuut werk. Ook vond ik het vreemd dat ik het bedrag moest overmaken ter name van slotenmaker 24/7 Alert. Kortom ik voel me opgelicht.

Hoorn

Pieter Beelen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bekwaam, alleen kosten zijn veel te hoog. 300 euro voor 1 minuut werk.

Assendelft

Marc

Hij was samen met een collega keurig op tijd

Delft

Ella

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het werk is kwalitatief goed gedaan, maar de prijs was exorbitant! Niet doen!!

Groningen

Huitema

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke jongeman. Heeft mij oed geholpen met het vervangen van mijn achterdeurslot en hordeur. Ook raam voorzien van diefstallen. Zeer tevreden.

Grou

Slotenprobleemkwijt.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Slotenprobleemkwijt.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 19 juni 2020

Slotenprobleemkwijt.nl

Via ons landelijke netwerk van vakkundige en gecertificeerde slotenmakers kun je eenvoudig en snel in contact komen meteen vakman in jouw buurt. Wij hebben de beste al voor je geselecteerd. Ben je buitengesloten? Onze slotenmakers staan 24/7 voor je klaar. Ze zijn gespecialiseerd in het openen, plaatsen, repareren en vervangen van sloten.

Steenovenweg 19

I.M.B.

Hoorn

Pieter Beelen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bekwaam, alleen kosten zijn veel te hoog. 300 euro voor 1 minuut werk.

Assendelft

Marc

Hij was samen met een collega keurig op tijd

Delft

Ella

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het werk is kwalitatief goed gedaan, maar de prijs was exorbitant! Niet doen!!

Groningen

Huitema