Magdalena Pawl
tevreden met het bestelde slot
Eenvoudig te bestellen, snelle en correcte levering, top
super goed
Prima website en duidelijke informatie. Supersnelle afhandeling en inderdaad volgende dag werden de cylindersloten bezorgd.
Snelle en correcte service
Ik was op zoek naar een deurketting ter vervanging van de kapotte ketting. Snel kwam ik achter de juiste inlichtingen. Dankzij de afmetingen kwam ik op de "SK79". Daar ik de kleur niet vond heb ik een mail naar jullie gestuurd. Vrij snel kreeg ik het antwoord op mijn vraag waardoor ik gemakkelijk een beslissing kon nemen.
Alles in orde met deze website
correcte afhandeling
Perfect
Super in orde
Is altijd in orde en ook zeer goed verpakt voor beschadigingen.
Snel geleverd. Ik had na de bestelling een vraag over het product en wordt netjes beantwoord. Kennis is aanwezig bij dit bedrijf!
Snel en correct
Slotenonline.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Slotenonline.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles in orde met deze website
correcte afhandeling
Perfect
Super in orde
Is altijd in orde en ook zeer goed verpakt voor beschadigingen.
Snel en correct
Slotenonline.be heeft de volgende resultaten bereikt: