P Gubbels
- Leuke ervaren monteurs
Goede site.
Vijf betrouwbare bedrijven geselecteerd,
Goede vergelijker
Bij de bodemisolatie kregen we meerdere offertes, alle bedrijven uitgenodigd en daaruit hebben we een keuze kunnen maken. Bij de HR++ glasisolatie kregen we slechts één offerte. Dat is erg mager dus zijn we in onze omgeving op zoek gegaan en uiteindelijk en glaszetter gevonden.
Simpel offertes aan te vragen en goede en goedkope glaszetter gevonden
In totaal kreeg ik vanuit slimster 6 bedrijven die mij een offerte voor een thuisbatterij hebben gestuurd. Het kostte wat moeite om de grote onderlinge verschillen goed met elkaar te vergelijken. Uiteindelijk in zee gegaan met een wat duurdere offerte. Geen spijt van de zaak draait geweldig
Op zoek naar een hovenier en kreeg al snel verschillende offertes. Goede communicatie. Ben erg tevreden.
Snel en gemakkelijk
Positief en snelle reactie van aangesloten bedrijven
Top bedrijf netjes werkend
Prettig eenvoudig en snel.
Chel Emmerik
Makkelijk te vinden op internet. Ook gedurende je zoektocht wordt er actief met je gecommuniceerd of alles naar wens gaat.
Uitstekend
Slimster verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Slimster heeft de volgende resultaten bereikt:
Simpel offertes aan te vragen en goede en goedkope glaszetter gevonden
Snel en gemakkelijk
Positief en snelle reactie van aangesloten bedrijven
Top bedrijf netjes werkend
Prettig eenvoudig en snel.
Chel Emmerik
Uitstekend