Privé
- Sterke punten
- Snel in reactie na een gestelde vraag voor informatie en of offerte
Goede service
Zeer snelle reactie
Doormijn thuisaccu aanvraag te stellen bij Slimster kreeg ik van 2 partijen offertes die ik anders niet of veel lastiger zelf zou hebben gevonden.
Wij raden een ieder dit bedrijf aan. Ze zijn vriendelijk, werken snel voor een hee goede prijs.
Via Slimstet een prima vakman kunnen vinden voor een klus
Eerder via Slimster een goede stukadoor gevonden en nu opzoek naar een tegelzetter. Helaas hebben ze er nog geen een gevonden, terwijl ik de vorige keer erg snel tevreden was.
Snel en degelijke levering van leveranciers die ook snel reageren.
Top bedrijf goeie service en goed kunnen communiceren met de monteursen dat zijn ook nog leuke mensen 👍
Snel en effektief
BAS Totale Verduurzaming
Goed bedrijf,ga ik zeker meer gebruik van maken, en vertel het ook door.
Eerste keer gebruik van gemaakt en een 5 sterren ervaring gehad.
Ik was op zoek naar een elektricien en nadat ik mij had geregistreerd/ een aanvraag had ingediend op de website, werd er direct een bedrijf toegewezen.
Zeer goede ervaring
Slimster verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Slimster heeft de volgende resultaten bereikt:
Slimster
Piet Mondriaanlaan 12
3812GV Amersfoort
Goede service
Zeer snelle reactie
Via Slimstet een prima vakman kunnen vinden voor een klus
Snel en degelijke levering van leveranciers die ook snel reageren.
Snel en effektief
BAS Totale Verduurzaming
Goed bedrijf,ga ik zeker meer gebruik van maken, en vertel het ook door.
Eerste keer gebruik van gemaakt en een 5 sterren ervaring gehad.
Zeer goede ervaring
Slimster heeft de volgende resultaten bereikt: